Νατάσα Μποφίλιου: Είναι σαν δίδυμες - Αυτή είναι η αδερφή της, Νέλλυ!

Σπάνια κοινή εμφάνιση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει 5 αδέρφια και είναι πάρα πολύ δεμένη με την οικογένειά της παρά το γεγονός πως το πιο τραυματικό περιστατικό που βίωσε έως τώρα στη ζωή της - όπως είχε παραδεχτεί η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη - ήταν ο χωρισμός των γονιών της. Η Νατάσα Μποφίλιου πριν από λίγες ημέρες έκανε μια κοινή δημόσια εμφάνιση με μια από τις αδερφές της και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητά τους είναι... τρομακτική!

Πιο συγκεκριμένα η Νατάσα και η Νέλλυ Μποφίλιου βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Πάνου Μουζουράκη, άκρως ευδιάθετες και η χημεία που είχαν μεταξύ τους φάνηκε σε δευτερόλεπτα. Η Νέλλυ, μάλιστα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μεγαλώνω.

Η εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου στο πλευρό της αδερφής της, Νέλλυ

αδερφη Νατασας Μποφίλιου

«Ο μπαμπάς μου και ο θείος μου παντρεύτηκαν δύο αδερφές, τη μαμά μου και τη θεία μου. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώσαμε όλοι στο ίδιο σπίτι, κοινό ταμείο, κοινή επιχείρηση. Πάντα υπήρχε μια δομή διαφορετική μέσα στην οικογένεια. Οι γονείς μου είναι σαν αδέρφια, παρότι έχουν χωρίσει. Η μητέρα μου έκανε με άλλο μπαμπά το πέμπτο μας αδερφάκι, αλλά ο δικός μου μπαμπάς το μεγαλώνει σαν να’ναι δικό του. Η μητριά μου, πάλι, είναι στενή φίλη με τη μητέρα μου – γίνεται χαμός, άσ’το (γέλια). Ποια Σουηδία; Μετασουηδικό μοντέλο!», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια.