Έζησε την απόλυτη οικονομική κατάρρευση - Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός κοιμόταν στο αμάξι και έκανε μπάνιο στο γυμναστήριο

Η περίοδος που αντιμετώπιζε προβλήματα διαβίωσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε πρόσωπα προβεβλημένα με δημοσιότητα να ''σπάνε'' τη σιωπή τους και να εξομολογούνται, πως η ζωή τους δεν ήταν πάντα λαμπερή και εύκολη, καθώς οι δυσκολίες μπορεί να έχουν χτυπήσει και σε εκείνους την πόρτα.

Ο λόγος για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, που παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και προβλήθηκε την Παρασκευή 26/4. Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά που μοιράστηκε μεταξύ άλλων τις οικονομικές δυσκολίες, που βίωσε στο παρελθόν.

Η καριέρα του ηθοποιού κάποια περίοδο δοκιμάστηκε στο εξωτερικό, ωστόσο οι απολαβές δεν ήταν τόσο υψηλές με αποτέλεσμα ο Μάνος Γαβράς να ζει στο αυτοκίνητο του και να κάνει μπάνιο στο γυμναστήριο.

Δείτε επίσης: Έχει θέα όλη την Αθήνα και διαθέτει μέχρι και γυμναστήριο - Το εντυπωσιακό σπίτι του Μάνου Γαβρά

Η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

«Σε ένα διάστημα που δεν μπορούσα να στηρίξω στο εξωτερικό ενοίκιο έμεινα στο αμάξι και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο. Πρόσεχα και το cent σε κάποια άλλη σεζόν, το πόσα θα πάρω. Ήταν τόσο συγκεκριμένα τα λεφτά, που έτρωγα hot dog, γιατί έκανε 0,25 cents το ένα, έχω φτάσει σε τέτοια σημεία», είπε ο Μάνος Γαβράς