Super Kατερίνα: Αμηχανία με το σχόλιο της παρουσιάστριας - «Κατ Κεν και Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό, σαν δίδυμες σιτεμένες...»

Η απάντηση της καλεσμένης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Kατερίνα: Αμηχανία με το σχόλιο της παρουσιάστριας - «Κατ Κεν και Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό, σαν δίδυμες σιτεμένες...»

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε την Παρασκευή 26/4 στον καναπέ του Super Κατερίνα την Ιωάννα Μαλέσκου με τις δύο παρουσιάστριες να ''λύνουν'' δημόσια πρώην διαφορές τους και συνέχεια να κάνουν αποκαλύψεις για τη ζωή τους.

Από τη μεριά της η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και ανέφερε στην Ιωάννα Μαλέσκου μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνει η πρώτη στα social media σχετικά με τις ομοιότητες που έχουν μεταξύ τους.

Μπορεί λοιπόν η Καινούργιου να αναφέρθηκε με χιούμορ στις πλαστικές επεμβάσεις και στο γεγονός πως και οι δύο έχουν στοιχεία από barbie, ωστόσο η Μαλέσκου φάνηκε να έρχεται σε αμήχανη θέση με τα παραπάνω σχόλια.

Η ίδια μάλιστα τόνισε, πως έχει σταματήσει να διαβάζει όσα γράφονται για εκείνη στα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα συμβούλεψε την Καινούργιου να κάνει και εκείνη το ίδιο (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου για τις πλαστικές

Κ.Κ: Δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και ότι σου πάει πάρα πολύ το πρωινό να ξέρεις, αλλά δέχομαι και κάποια φανταστικά, μας αποθεώνουν. ''Η Κατ Κεν και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό, σαν δίδυμες σιτεμένες barbie'' γράφουν.

I.M: Απαπα, τι είναι αυτά...

Κ.Κ: Εγώ γελάω γιατί εγώ γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ

Ι.Μ: Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι

Κ.Κ: Πλάκα κάνω, Απλά τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω

Ι.Μ: Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι και γελάω, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω σταματήσει να διαβάζω ό,τι δεν με απασχολεί και δεν με αφορά