Παντρεύτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός - Η είσοδος στο Δημαρχείο με γαλάζιο αυτοκίνητο και το ρομαντικό νυφικό

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός - Η είσοδος στο Δημαρχείο με γαλάζιο αυτοκίνητο και το ρομαντικό νυφικό

Μπορεί άλλοι να χώρισαν (δείτε ποιο πασίγνωστο ζευγάρι), άλλοι όμως είναι μέσα στα μέλια και παντρεύονται. Συγκεκριμένα, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο στην Αθήνα, έπειτα από 3,5 χρόνια κοινής πορείας.

Μπορεί να είχε γίνει γνωστό το ότι θα παντρευτούν, ωστόσο χθες Παρασκευή 26/4 πραγματοποιήθηκε το ευχάριστο γεγονός και η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις που έκαναν φίλοι και συγγενείς στα social media. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε repost τις φωτογραφίες αυτές στο προφίλ του στο Instagram.

Αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο

Ο λόγος για την Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία ανέβηκε τα καλιά του Δημαρχείου Καισαριανής, όπου και παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό στο επάγγελμα Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Σασμός, επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό φόρεμα, ενώ στο Δημαρχείο έφτασε με ένα γλυκό γαλάζιο αυτοκίνητο.

Βέρα Μακρομαρίδου γάμος

Τι είχε πει για το γάμο της η Βέρα Μακρομαρίδου

«Είναι η μεγάλη μέρα. Βέβαια να σας πω ότι θα είναι πολύ κλειστό και μικρό πραγμαάκι. Είναι πολιτικός γάμος στην Καισαριανή αλλά θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι λίγο πιο ανοιχτό σε beach bar με τους φίλους μας. Θα κάνουμε και κάτι ακόμη. Ξεσαλώσαμε στο bachelor.

Ο γαμπρός δεν έχει κάνει bachelor, γιατί περιμένει να τελειώσει τις παραστάσεις που ήταν πολλές Tετάρτη με Κυριακή και λέει τη Δευτέρα να πάω να κάνω bachelor; Ακριβώς επειδή αυτό για εμάς είναι ο προεορτασμός, μην κοιτάτε που θα βάλουμε τις υπογραφές, ετοιμαζόμαστε για πιο μεγάλο πράγμα, οπότε θα τα κάνει μετά, πριν γίνει το επόμενο πάρτι το καλοκαιρινό. Γνωριστήκαμε στην Αθηναϊκή σκηνή στη ''12η νύχτα του Σέξπιρ'' το 2020», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου την Πέμπτη 25/4 στο Super Κατερίνα