Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ντυμένη στα μαύρα 1,5 μήνα πριν γεννήσει - Οι αλλαγές στο σώμα της εγκυμονούσας

Το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της στη ζωή και έτσι κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, καθώς σε ένα 1,5 σχεδόν μήνα από σήμερα αναμένεται να γεννήσει.

Μπορεί λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια να έχει αποστασιοποιηθεί από τα τηλεοπτικά, σε κάθε περίπτωση όμως δεν αφήνει την οικογένειά της και τον μικρό της γιο Βλάσση, ακόμα και στους τελευταίους μήνες της κύησης της.

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο instagram αποτυπώνουν πως περνάει την καθημερινότητά της. Πρόσφατα μάλιστα η ίδια μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο τη βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η εγκυμονούσα - ντυμένη στα μαύρα - στέλνει την καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το ασανσέρ, σε ένα από τα σύντομα διαλείμματά τηςείτε εδώ την πρόσφατη βραδινή της έξοδο στο μαγαζί του συζύγου της).

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λίγο πριν γίνει μητέρα ξανά

«Καιρό έχουμε να πούμε Καλημέρα. Καλημέρες, γλυκές όμορφες», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το φύλο του μωρού

Κανένας, εκτός του ζευγαριού και των πολύ κοντινών συγγενών, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι στην οικογένεια το κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και κάποιες διάσπαρτες πληροφορίες, μέσα από το οικείο περιβάλλον, λένε ότι περιμένει κοριτσάκι.