Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα, στη μαριχουάνα και στα...» - Η πρώτη φορά που δοκίμασε ναρκωτικά και η εξάρτηση από τις ουσίες

«Στη δική μου περίπτωση παρόλο που ήμουν με τη μάνα μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα, στη μαριχουάνα και στα...» - Η πρώτη φορά που δοκίμασε ναρκωτικά και η εξάρτηση από τις ουσίες

Η Αίθρα Λυκουρέζου παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά μιλώντας εξομολογητικά λίγο μετά την ανακοίνωση της, πως αλλάζει το όνομά της καθώς μέχρι πρότινος λεγόταν Μαρία - Ελένη.

Ανάμεσα στα όσα είπε η Αίθρα Λυκουρέζου συγκλονιστικός ήταν ο τρόπος που αναφέρθηκε στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη και στο πως διαχειρίστηκε τον θάνατό της (δείτε εδώ όσα είπα η ίδια).

Στη συνέχεια, η Αίθρα Λυκουρέζου δεν δίστασε να κάνει λόγο για την εξάρτησή της από τις ναρκωτικές ουσίες, τον λόγο που ξεκίνησε τα ναρκωτικά αλλά γιατί εν τέλει εθίστηκε, όπως συμβαίνει σε πλήθος κόσμου - όχι μόνο με τις συγκεκριμένες ουσίες!

Οι δηλώσεις της Αίθρας Λυκουρέζου για τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά

«Δεν ήμουν σε μία μόνο ουσία εθισμένη. Ήμουν εθισμένη και στην κόκα και στη μαριχουάνα και στα χάπια γενικότερα, στο αλκοόλ δεν ήμουν εθισμένη. Έπινα πολύ, αλλά δεν με ενδιέφερε. Χάπια έπαιρνα, τα πάντα όλα σε ηλικία 15 με 25 ετών.

Εγώ πιστεύω, ότι τα ναρκωτικά χτυπάνε όλες τις πόρτες, δεν έχει να κάνει με διάσημο ή με μη διάσημο γονέα. Όλες οι οικογένειες έχουν από ένα ζόρι. Υπάρχουν παιδιά που θα πέσουν στον αθλητισμό, άλλα στο αλκοόλ, άλλα στα χάπια, άλλα θα βγαίνουν συνέχεια, άλλα στο σεξ, άλλα στον τζόγο, άλλα στα ψώνια, στο φαγητό.

Κάποια παιδιά είναι τυχερά, δοκιμάζουν, δεν τους αρέσει και προχωράνε. Άλλα παιδιά κολλάνε και μπορεί να ξεκολλήσουν μετά από 10 - 20 χρόνια. Για εμένα τα πάντα ξεκινάνε από το ότι ένα παιδί θέλει πιο πολύ αγάπη.

Θέλει πιο πολύ προσοχή. Εγώ, στη δική μου περίπτωση παρόλο που ήμουν με τη μάνα μου... έλειπε, είχε άλλα ωράρια. Ο μπαμπάς μου έλειπε. Ήθελα πιο πολύ προσοχή, ήθελα πιο πολλή αγάπη. Επειδή είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και ήμουν πολύ μόνη μου από πάρα πολύ μικρή ηλικία έβγαινα με μεγαλύτερους, άρα έπεφτε στο τραπέζι και δοκίμασα και κόλλησα», είπε η Αίθρα Λυκουρέζου.