Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τρυφερές στιγμές στην αγκαλιά του Θέμη Σοφού - Οικογενειακή απόδραση στο χωριό του δικηγόρου

Εκείνος με σακάκι και εκείνη με φλοράλ φόρεμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αρχαία Κορινθία απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Οι τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερες για όλους τους μιας και το Σάββατο 27/4 το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο Γιάννης είχε τα γενέθλιά του και έτσι γιόρτασαν σβήνοντας μια τριώροφη τούρτα (δείτε εδώ).

Την Κυριακή των Βαΐων 28/4 η παρουσιάστρια βρέθηκε στο χωριό του συζύγου της, κάνοντας το γνωστό μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως βλέπουμε η ίδια απολαμβάνει τον καφέ της μαζί με τον αγαπημένο της στην πλατεία του χωριού.

Στη συνέχεια της ημέρας, μετά τον καφέ η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος μαζί με τα παιδιά τους γευμάτισαν σε μαγαζί πάνω στη θάλασσα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε ξανά με τον Σοφό, αυτή την φορά ωστόσο με άλλο outfit, καθώς από το φλοράλ φόρεμα που φορούσε, την είδαμε με τζιν παντελόνι και μαύρο σακάκι στο ίδιο ύφος με το ντύσιμο του δικηγόρου.

Η οικογενειακή απόδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

«Πρωινό καφεδάκι στην πλατεία του χωριού, Χρόνια πολλά!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θεμής Σοφός - Απόδραση

«Στο χωριό», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θεμής Σοφός - Διακοπές