Τάνια Μπρεάζου: «Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα ''ΒΓΑΖΕΙ'' για να...» - Η αιχμηρή ανάρτηση μετά τα σχόλια του Ψινάκη στο J2US

Η έμμεση απάντησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 27/4 είδαμε τον Ηλία Ψινάκη να εμφανίζεται στο πλατό του Just the 2 of us ως guest κριτής με την παρουσία του γνωστού manager να μην περνάει απαρατήρητη καθ' όλη τη διάρκεια του show.

Tα σχόλια και οι ατάκες του Ηλία Ψινάκη σε άλλους πέρασαν απαρατήρητες και άλλους του έφεραν σε δύσκολη θέση, όπως χαρακτηριστικά ήταν αυτό που είπε στον Ίαν Στρατή για τη σύζυγό του, Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, ο manager έφερε σε δύσκολη θέση και την Τάνια Μπρεάζου μετά το act στη σκηνή του Just μαζί με τον Γιώργο Αμούτζα. Ο Ψινάκης συγκεκριμένα της ανέφερε, πως του άρεσε η φωνή της αλλά καθόλου οι ενδυματολογικές επιλογές, που κάνει στο show και στα μαγαζιά που εμφανίζεται.

Σε συνέχεια, την Κυριακή 28/4 η Τάνια Μπρεάζου με αφορμή τα άκουσε για τα ρούχα της, ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Τάνιας Μπρεάζου μετά τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη στο J2US

«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το beauty team μου που με τιμά με τις εικόνες που φτιάχνουμε με τόσο κόπο, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και πάνω από όλα ήθος. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ότι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος.

Μία γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη με οτιδήποτε κι αν φορέσει αρκεί να νιώθει καλά! Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα ''ΒΓΑΖΕΙ'' για να είναι όμορφη. Αν θέλει να ''τα βγάλει'' θα το κάνει επειδή εκείνη το θέλει και όχι γιατί το υποστηρίζει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε η Τάνια Μπρεάζου.

J2US - Ψινάκης - Μπρεάζου