Θρήνος - Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Facebook - Αγγελος Κολοκοτρώνης
Facebook - Αγγελος Κολοκοτρώνης

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 28/4 από τον λογαριασμό στο Facebook του δημοσιογράφου, Άγγελου Κολοκοτρώνη αποχαιρετώντας με μία συγκινητική ανάρτηση γνωστό Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή.

Νωρίτερα διέρρευσε άλλη μια δυσάρεστη είδηση, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σημαντικός Έλληνας δημοσιογράφος. Στα νέα δυσάρεστα της ημέρας, ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος πέθανε στα 46 του χρόνια, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η ανάρτηση για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου

«Απέραντη θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος. Σε ηλικία μόλις 46 χρονών - Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. «Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου έχασε την μάχη με τον θάνατο. Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός από τη Βέροια, πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σπουδαίο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν creative director στο ΔΗΠΕΘΕ, και συμμετείχε ως εμψυχωτής στην ομάδα «ΑΝΤΙδράσις».Είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και στο έργο μου "Πλανώδιοι ΄Ερωτες".

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Κολοκοτρώνης.