Στάθης Σχίζας για το περιστατικό ανάμεσα σε Ψινάκη-Αναστασοπούλου: «Δεν μπορεί ο καθένας να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση για να αυτοπροβληθεί»

«Έχω δει και ο ίδιος κάποιες τέτοιες περιπτώσεις»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας για το περιστατικό ανάμεσα σε Ψινάκη-Αναστασοπούλου: «Δεν μπορεί ο καθένας να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση για να αυτοπροβληθεί»

Με αφορμή το πρόσφατο live του J2US, ο Στάθης Σχίζας που συμμετέχει ως ζευγάρι μαζί με την Μαλού, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που βρισκόταν στα παρασκήνια. Ο επιχειρηματίας, και πρώην νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στην κριτική του Ηλία Ψινάκη σε Ίαν Στρατή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπου ο μάνατζερ έκανε λόγο για εκμετάλλευση του κινήματος metoo από ορισμένους για την προσωπική τους προβολή (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Αν χρησιμοποιούν άνθρωποι το metoo για τη δική τους προβολή, είναι πολύ λάθος να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση ενός προβλήματος και ενός πόνου του αλλουνού για να αυτοπροβληθεί ή για να φανεί ο ίδιος», απάντησε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Στάθης Σχίζας για το κίνημα metoo

Όσον αφορά το αν εκείνος έχει συναντήσει αντίστοιχες συμπεριφορές μπροστά του, απάντησε θετικά. «Έχω δει και ο ίδιος κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, έχω απογοητευθεί πάρα πολύ και δεν έχω ξαναμιλήσει σε αυτούς τους ανθρώπους. Ποτέ δεν έμαθαν και τον λόγο» κατέληξε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη που πυροδότησε αντιδράσεις

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης άφησε αιχμές στον Ίαν Στρατή για τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντάς του ότι δεν την πήγαινε εξαιτίας του κινήματος metoo. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό του, απάντησε σε έντονο ύφος από τα backstage.

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» ήταν το σχόλιο που έκανε έπειτα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίζει γιατί είπε αυτή την ατάκα πριν: «Βεβαίως σέβομαι το metoo, αλλά μιλάω από προσωπική άποψη. Ήμουν στο X-Factor, έκανα ότι κατεβάζω το σουτιέν της κ. Λιόλιου και την επόμενη μέρα η σύζυγος του κ. Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής - δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα - και έχοντας το metoo ως σημαία. Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».