Δήμητρα Λιάνη: Σόκαρε με την αποκάλυψη για τον Νίκο Παπανδρέου - «Μια μέρα πριν πεθάνει ο Ανδρέας, έλυσε τη ζώνη του ότι θα με δείρει»

Οι άσχημες σχέσεις με τα παιδιά του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Λιάνη: Σόκαρε με την αποκάλυψη για τον Νίκο Παπανδρέου - «Μια μέρα πριν πεθάνει ο Ανδρέας, έλυσε τη ζώνη του ότι θα με δείρει»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τις άσχημες σχέσεις που είχαν τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε δεν την ήθελαν στο πλευρό του πατέρα τους και να μπει στην οικογένεια τους. Για το λόγο αυτό της συμπεριφερόντουσαν άσχημα.

Δεν δίστασε μάλιστα, να απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου, όπου είχε πει «Μου κόστισε η πολυτάραχη ζωή του πατέρα μου. Στα 17 – 18 που δεν έχεις ωριμάσει, δεν καταλαβαίνεις τον πατέρα σου που κάνει πράγματα που δεν είναι μέσα στον κλασικό πυρήνα της οικογένειας. Επιπλέον, η μητέρα μου με διάλεξε στα 17 μου, να έρθω από τον Καναδά να τον χωρίσω από την κοπέλα του. Ήρθα σαν ταύρος να προστατέψω την μητέρα μου και το όραμά μου για μια οικογένεια».

Δείτε επίσης: 27 χρόνια από τον θάνατό του - Φανερά συγκινημένη πάνω από τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη

H απάντηση στον Νίκο Παπανδρέου και η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη

«Ποιος τον ρώτησε; Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου έλεγε "άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνει σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε". Αυτός ήταν ο Ανδρέας», ήταν η απάντηση που του έδωσε.

Ενώ, αποκάλυψε και σόκαρε πως: «Το ήξερα αυτό ότι υπήρχε. Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος. Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν, ότι τι με περιμένει. Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις. Αλλα εντάξει δεν με αφορά. Όλα αυτά τα παιδιά είναι πολύ μακριά από τις αρχές του πατέρα τους. Δεν ήθελαν να γίνω μία Παπανδρέου. Δεν έχεις δει που με λένε μόνο Δήμητρα Λιάνη; Δεν υπάρχει το Παπανδρέου γι’ αυτούς. Το έχουν ξορκίσει. Του είχαν μιλήσει πολλές φορές».