Αθηνά Οικονομάκου: Χαμογελάει ξανά μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η νέα σελίδα στη ζωή της

Είναι καλά και αυτό δεν κρύβεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά στον γάμο και στα 10 χρόνια σχέσης του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου με το ζευγάρι να ανακοινώνει και επίσημα την Παρασκευή 27/4 το διαζύγιό του.

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες, πως κάτι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της ηθοποιού, ωστόσο η ίδια επέμενε να διαψεύδει σε δημόσιες δηλώσεις της αυτό που εν τέλει ανακοινώθηκε!

Η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα οποία και θέλουν να προστατέψουν πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση! Σε κάθε περίπτωση, εάν κρίνουμε από την πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου στις κάμερες (δείτε εδώ) μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου - μπορούμε να πούμε πως η ίδια δείχνει ήρεμη.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της - Το παρελθόν της πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η αποκάλυψη για τη νέα σελίδα στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού ειπώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 30/4 πως το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποιο διάστημα, επομένως έχει φύγει το αμήχανο κομμάτι του πρώτου διαστήματος.

Επιπλέον, λέγεται πως Οικονομάκου και Μιχόπουλος διατηρούν καλές επαφές και μάλιστα το καλοκαίρι δεν θα είναι απίθανο να τους δούμε να κάνουν διακοπές στο ίδιο νησί.

Μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια, που έχει να κάνει με την Αθηνά Οικονομάκου είναι πως η ίδια έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά το διαζύγιο και ίσως εκεί να οφείλεται το χαμόγελό της!