Μαρία Μπακοδήμου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια - Δείτε φωτογραφία

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ανησυχία προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» βρίσκεται στο νοσοκομείο και δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι φοράει σωληνάκια παροχής οξυγόνου. Τι συνέβη;

Σύμφωνα με την ίδια, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό παρά μόνο μία προγραμματισμένη επίσκεψη που ήδη έληξε επιτυχώς. «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της από το νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου.

Τα «επώνυμα» περαστικά στη Μαρία Μπακοδήμου

Από την πλευρά μας να της ευχηθούμε περαστικά. Το ίδιο έκαναν στα σχόλια της ανάρτησης της Μαρίας Μπακοδήμου αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες και ηθοποιοί, όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Αντωνά, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε επίσης: Δάκρυσε στο Γειά σου η Μαρία Μπακοδήμου: «Η μαμά μου μαθαίνει γι' αυτή τη φάση μου από εδώ! Εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο...»

Η εξομολόγηση για την υγεία της

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της, «Γεια σου», αλλά και στην «Ελένη», η Μαρία Μπακοδήμου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από αυτοάνοσο, κάτι που διαπίστωσε σ' ένα τυχαίο checkup. Ξεκαθαρίζουμε, ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή ήταν η αιτία που την οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου ή αν πρόκειται για κάτι εντελώς ξεχωριστό.

«Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία. Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω. Και μόνο που το λένε "αυτοάνοσο", σημαίνει ότι εγώ το έκανα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου σε πρόσφατη συνέντευξή της.