Λάκης Λαζόπουλος: «Συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού» - Πότε επιστρέφει στις παραστάσεις του

«Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με ανακοίνωση του, αργά του βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αρχικά ευχαρίστησε όσους έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον για εκείνον, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα και άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα λιποθυμικό επεισόδιο, όπως ακούστηκε αρχικά, απλά χτύπησε στο κούφωμα της πόρτας αργά το βράδυ, και τηλεφώνησε άμεσα στο νοσοκομείο μόνος του. Πλέον αναρρώνει ήσυχος, μέχρι τα τέλη Μαΐου, όταν αναμένεται να επιστρέψει με νέες παραστάσεις στο «Αλ Τσαντίρι». Ο δημιουργός δηλώνει ανυπόμονος για να συναντήσει ξανά με το κοινό του.

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Αυτιά: «Αυτόν τον γλείφτη των αιώνων! Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του...»

Η ανακοίνωση του Λάκη Λαζόπουλου για την υγεία του

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για μένα. Δεύτερον, να ενημερώσω τι δεν συνέβη. Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού, αργά την νύχτα. Συμβαίνουν αυτά. Με πλήρεις τις αισθήσεις τηλεφώνησα στο ΥΓΕΙΑ και συναντήθηκα με το ασθενοφόρο στον δρόμο γιατί από το άγχος μου να φτάσω στο νοσοκομείο είχα ξεκινήσει από μόνος μου.

Ευχαριστώ τους γιατρούς μου εκεί, τον κ. Πολιτάκη, τους γιατρούς που δεν είδα ενώ μου κάναν τα ράμματα, τον κύριο Καρταπάνη που είναι η ψυχή του ΥΓΕΙΑ καθώς και όλο το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ για την φροντίδα που είχα. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχω πάθει κάτι σοβαρό, θυμάμαι ακόμα ότι ζω σε μια σταθερή χώρα, ότι ακόμα έχουμε Νέα Δημοκρατία, ότι η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια και Τρίτη 28 Μαΐου θα σας δω στο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ, στο CHRISTMAS THEATER γιατί σας πεθύμησα» αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος στην ανακοίνωσή του.