Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: «Υπό άλλες συνθήκες θα...» - Η ιδιαίτερη ανακοίνωση στον αέρα του Super Κατερίνα

Οι ευχές των συνεργατών της και το σχόλιο για την ηλικία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: «Υπό άλλες συνθήκες θα...» - Η ιδιαίτερη ανακοίνωση στον αέρα του Super Κατερίνα

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή 1/5 για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha έχει τα γενέθλιά της ανήμερα της Μεγάλης Τετάρτης. Έτσι λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό του Super Κατερίνα με μπλε κοστούμι και φυσικά το χαμόγελο της.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε τις ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλια της και στη συνέχεια έστειλε με τη σειρά της ευχές στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς γιορτάζει η της κόρη της (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια).

Λίγο αργότερα ακολούθησε και μία αποκάλυψη από την παρουσιάστρια σχετικά με την απόφαση που έχει πάρει για τα φετινά της γενέθλια, μιας και συνέπεσαν με τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, δεν επιθυμεί λόγω της ημέρας να σβήσει τούρτα στο πλατό, όπως συνηθίζει και αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που δεν ντύθηκε πιο εντυπωσιακά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια της στο Super Kατερίνα

«39 ετών, λίγο πριν τα 40! Ευχαριστώ πολύ και την Σταματίνα που μου ευχήθηκε πριν, έχει γενέθλια η κόρη της. Υπό άλλες συνθήκες η θα έβαζα τα φορέματα μου μιας και είναι άνοιξη, αλλά σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη. Θα σβήσουμε τούρτα μετά το Πάσχα, αφού θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφέρουμε και τα γενέθλια μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης ευχήθηκε στην αγαπημένη του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από μια ανάρτηση στο instagram.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου Κατερίνα.
Με τη λάμψη σου να φωτίζει κάθε στιγμή, σήμερα γιορτάζουμε εσένα - το φωτεινό αστέρι που μας χαρίζεις τη χαρά και τη θετική ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Με κάθε εκπομπή σου, με κάθε χαμόγελο που μοιράζεσαι, με κάθε λέξη που μας εμπνέεις, ανανεώνεις τον κόσμο μας με χρώματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων σου, εύχομαι να ανταμώσεις την αγάπη, την υγεία και την ευτυχία που αξίζεις. Να συνεχίσεις να ακτινοβολείς με τον τρόπο σου τη ζωή μας και να συνεχίσεις να είσαι ένα πηγαίο νερό έμπνευσης και ενθάρρυνσης για όλους εμάς που σε λατρεύουμε», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.