Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο σύζυγός μου με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά, αυτό το λέω αγάπη» - Τα δημοσιεύματα χωρισμού και η αντίδρασή τους

«Ερωτεύτηκα τα πάντα, την καλοσύνη του, την ευγένειά του...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τον μονόλογό της στην παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ», στο θέατρο Coronet,
η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο Happy Day. Η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, και στα πράγματα που την έκαναν να τον ερωτευτεί, αλλά και στο θέμα της μητρότητας μετά τα 40.

«Στον σύζυγό μου ερωτεύτηκα τα πάντα, την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την ειλικρίνειά του... Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά γιατί από την αρχή μου έλεγε “Εφόσον έχεις πιεστεί, θα σε βοηθήσει να κάνεις ψυχοθεραπεία” και αν αυτό θα έφερνε αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει, προκειμένου να είμαι καλά. Αυτό το λέω αγάπη», δήλωσε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Κάθε χρόνο οι εκπομπές μας χωρίζουν...»

Η Μαριάννα Τουμασάτου για το «διαζύγιο» και για τη μητρότητα

Όσον αφορά την περίοδο που τα δημοσιεύματα ήθελαν την Μαριάννα Τουμασάτου να παίρνει διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Σταύρου, εκείνη απάντηση: «Μας χώριζαν κάθε καλοκαίρι, γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Την πρώτη φορά που το είδαμε με τον άντρα μου, σκοτιστήκαμε, παρακάτω. Αν ξέρεις ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι έχεις χωρίσει; Ρώτησαν τη μάνα μου 2-3 δημοσιογράφοι, φαντάζομαι και την πεθερά μου, τους είπαν ότι είμαστε μια χαρά και τελείωσε η συζήτηση».

Κλείνοντας, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη μητρότητα. «Η μητρότητα άλλαξε τον ορίζοντά μου, αλλά εγώ έγινα μεγάλη μαμά. Έχει μεγάλη σημασία αν μια γυναίκα γίνεται μαμά στα 22 ή έστω στα 30, και είναι αλλιώς όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά στα 43 της. Λέω “πότε πέρασαν δέκα χρόνια”, όμως από την άλλη θυμάμαι κάθε μέρα με την κόρη μου. Ήταν πανεύκολο μωρό, υπέροχη. Είπε ο Θεός “μεγάλη έγινε αυτή μαμά, πήγαινέ της ένα καλό παιδάκι”!».