Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου για την περίοδο που έχασε το πόδι του: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους, νόμιζα ότι είχε χαλάσει»

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου για την περίοδο που έχασε το πόδι του: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους, νόμιζα ότι είχε χαλάσει»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Στάθη Παπούλια στη Σοφία Μανουσακίδου για την εκπομπή Breakfast@Star, ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που έχασε το πόδι του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής τόνισε πως μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά είναι αλήθεια ότι στις δύσκολες στιγμές ελάχιστοι άνθρωποι μένουν δίπλα σου για να σου συμπαρασταθούν.

«Ήμουν Αύγουστο στη Ζάκυνθο, κάνω μια εκπομπή. Σηκώνομαι και ξαφνικά νιώθω μια ζαλάδα. Κάθομαι σε μια γωνιά και μετά δεν θυμόμουν τίποτα για 15 μέρες. Ήμουν σε κώμα. Όλη η περιπέτεια κράτησε έναν χρόνο. Και μέσα σε αυτό το πράγμα δεν υπάρχει κανείς. Δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο, πέρα από τη Φαίη Σκορδά και τον Άγγελο Πυριόχο» ανέφερε ο Στάθης Παπούλιας, με τον Ετεοκλή Παύλου να παίρνει τον λόγο.

Δείτε επίσης: Ετεοκλής Παύλου: «Όταν έχεις δει τη ζωή και από την άλλη πλευρά, όλα τα άλλα...» - Το σχόλιο του για την εξομολόγηση της Emilia Vodos

Η προσωπική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου

«Με αφορμή αυτό, θα πω κάτι, που δεν έχω μοιραστεί με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρξαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε. Τόσο πολύ, που μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: “Όχι, λειτουργεί κανονικά”. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: “Δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες”. Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό αυτό που λέει», κατέληξε στην προσωπική του εξομολόγηση ο Ετεοκλής Παύλου.