Αθηνά Οικονομάκου: H πρώτη ανάρτηση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Με μία λέξη τα λέει όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έκπληξη είχε προκαλέσει η κοινή ανακοίνωση στα ΜΜΕ από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, στην οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο το (πρώην) ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες που εδώ και μήνες τους ήθελαν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη.

Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων η κοινή ανακοίνωση του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Δεν απέφυγε τις κάμερες - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Μιχόπουλο

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο

Πέντε μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από παλαιότερη φωτογράφισή της, στο οποίο έγραφε «Grateful», δηλαδή «ευγνώμων». Φαίνεται πως πλέον προχωράει στη ζωή της με χαμόγελο.

Η πρόσφατη αλλαγή που έκανε στο Instagram

Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες αλλαγές για το πρώην ζευγαρί. Την αρχή, βέβαια, για τις αλλαγές στο Instagram έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος έκανε το προφίλ του ιδιωτικό από δημόσιο, καθώς είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τραβάει την προσοχή. Από πλευράς της, η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε το bio της. Συγκεκριμένα, έβγαλε εντελώς την ιδιότητα "Wife of @feeltheflownow" (το όνομα του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Instagram).