Σε κώμα επί 15 ημέρες γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος - «Η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Πυριόχος...»

«Κανένας, δεν υπήρχε πουθενά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε κώμα επί 15 ημέρες γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος - «Η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Πυριόχος...»

Η εκπομπή BreakfastStar συνάντησε τον Στάθη Παπούλια στο σπίτι του, όπου είχαν με την δημοσιογράφος με πολύ όμορφη συζήτηση. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε και τον έκανε να αποσυρθεί μόνιμα από την τηλεόραση.

Όπως εξομολογήθηκε, έπειτα από μια αδιαθεσία έμεινε για 15 ημέρες σε κώμα. Όταν επανήλθε κανένας δεν τον κάλεσε να δει τι κάνει και πως είναι, εκτός της Φαίης Σκορδά και του Άγγελου Πυριόχου.

Η εξομολόγηση του Στάθη Παπούλια

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Όπως με αγάπησαν και αυτοί, τους αγάπησα και εγώ», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος Στάθης Παπούλιας.

«Ήταν Αύγουστος, ξάπλα ήμουν στη Ζάκυνθο, πάω το πρωί σε ένα ραδιόφωνο πρωί για να κάνουμε μια εκπομπή. Σηκώνομαι, έχουμε βγάλει την εκπομπή, όλα καλά... ξαφνικά νιώθω μια ζαλάδα. Κάθομαι εκεί σε μια γωνιά και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Μετά για 15 ημέρες μετά δεν θυμόμουν τίποτα. Ήμουν σε κώμα. Και μένω σε αυτό όλο το... πανηγύρι για έναν χρόνο! Από όλους αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμασταν, δεν υπήρχε κανείς. Δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Πυριόχος, εντάξει, εννοείται, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τίποτα. Κανένας, δεν υπήρχε πουθενά», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης για την σύζυγό του: «Έπεσε σε κώμα! Εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει»