Μαρία Κορινθίου: Η σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 14 χρόνια γάμου και τα παραπανίσια κιλά

«Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω...»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Instagram/@yannisaivazis
Instagram/@yannisaivazis

Δεν είναι μόνο επαγγελματίας, είναι σύντροφος ζωής του Γιάννη Αιβάζη και μητέρα της 15χρονης Ισμήνης. Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για την τρυφερή σχέση με τον άντρα της, τις κοινές τους αντιλήψεις, και πως διαχειρίζονται την εφηβεία της κόρης τους.

Επίσης μιλάει για τη νέα της εντυπωσιακή εμφάνιση και πως κατάφερε να πετάξει από πάνω της τα παραπανίσια κιλά.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου στο Youweekly.gr

Ο Γιάννης τι συμμετοχή έχει σε ότι σου συμβαίνει;

Η συμμετοχή του είναι 100% ψυχική. Θα αντιληφθεί ο ένας τον άλλον εάν κάτι δεν του «κουμπώνει». Μιλάμε σαν ζευγάρι για αυτά. Εγώ προσωπικά, έχω ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο λόγω των τρικλοποδιών που έχω φάει στη ζωή μου, όσες πιο πολλές τρικλοποδιές φας, τόσο αναπτύσσεις το ένστικτό σου. Ξέρει ο Γιάννης ότι κινούμαι με το ένστικτο, ότι, όταν εγώ πω «όχι, ναι, τέλος και τελεία», το εννοώ. Το ενδιάμεσο δεν υπάρχει, εμείς το δημιουργούμε γιατί παλεύουμε. Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω... Και ο Γιάννης είναι έτσι σαν εμένα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον αμέσως.

Έπεσες ποτέ στα πατώματα από συνεργασία που έχεις κάνει;

Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ και για τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν υπάρξει, όλο αυτό το διάστημα που είμαι μέσα στον χώρο, σαν εργαζόμενη γυναίκα, τα λεγόμενα εμπόδια και σκαμπανεβάσματα. Εξαρτάται από εμάς πως τα αντιμετωπίζουμε και τι επιλογές θα κάνουμε.

Πως διαχειρίζεσαι την εφηβεία της 15 χρονης πλέον Ισμήνης;

Ο Γιάννης Αιβάζης με την κόρη του
Instagram/@yannisaivazis

Η Ισμήνη είναι σε μια ιδιαίτερη ηλικία που όλοι έχουμε περάσει, παρόλα αυτά επειδή σαν γονείς πρέπει να προσέχουμε, κάνουμε μια διαχείριση μεν αλλά δεν της κόβουμε τα φτερά, την αφήνουμε να πετάξει.

Έχει δεχτεί bullying ποτέ λόγω επωνυμίας των γονιών της;

Όχι δεν έχει τύχει. Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις, αλλά ήταν ένα κομμάτι που θέλησα να ενδυναμώσω την Ισμήνη. Η Ισμήνη είναι ένα δυναμικό παιδί, που έχει πάρει πολλά στοιχεία και από εμένα και από τον Γιάννη, αλλά έχει μια δική της προσωπικότητα και τσαγανό.

Επειδή είχες παλαιότερα κάποια κιλά παραπάνω, σε δυσκόλεψαν ποτέ;

Είναι όλα στο μυαλό μας, εάν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εάν έχεις λαμπερό δέρμα, σημαίνει ότι έχεις μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Όταν τροφοδοτείς τον εαυτό σου με τοξίνες, βαραίνεις, όχι μόνο με κιλά αλλά και σαν οργανισμός. Όπως θεραπεύεις το σώμα σου οργανικά, έτσι πρέπει να θεραπεύεις και την ψυχή σου. Τότε είσαι στα καλύτερά σου και εγώ είμαι καλύτερα από ποτέ.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της