Ιωάννα Τούνη: Στις Σεϋχέλλες με τον Αλεξάνδρου & τον Πάρη - Το απίστευτο δωμάτιο που μένουν δίπλα στον Ινδικό Ωκεανό

Το ερώτημα που έθεσε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Στις Σεϋχέλλες με τον Αλεξάνδρου & τον Πάρη - Το απίστευτο δωμάτιο που μένουν δίπλα στον Ινδικό Ωκεανό

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι το πιο πολυταξιδεμένο μωρό. Από την ημέρα που γεννήθηκε έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του εξωτερικού μαζί με τη μαμά του, ακόμα και στην πολύ μακρινή Αμερική (δείτε βίντεο και φωτογραφίες).

Αυτή την φορά ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα σε ένα άλλο εξωτικό μέρος, παρόμοιο με αυτό που πήγαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της στις Μαλδίβες.

Στις Σεϋχέλλες Τούνη, Αλεξάνδρου & Πάρης

Συγκεκριμένα, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου, πήγαν τον μικρό Πάρη, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν στις Σεϋχέλλες. Πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού ανατολικά της Τανζανίας, που αποτελείται από γύρω στα 115 νησιά με πρωτεύουσα τη Βικτώρια.

Το νησί κατακλύζεται από τροπική βλάστηση και το περιβάλουν παράξενοι γρανιτένιοι βράχοι. Η διάσημη παραλία του Βeau Vallon διαθέτει πολυτελή συγκροτήματα με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως windsurfing, kayaking και diving...

Η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο από την ξενάγηση που έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το δωμάτιο που έχουν νοικιάσει. Πρόκειται για ένα πολυτελή δωμάτιο με όλα τα κομφόρ. Μάλιστα, η θέα από το δωμάτιο τους βλέπει ένα μέρος της ζούγκλας και την θάλασσα.

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο, από την ημέρα δηλαδή που έγινε μητέρα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή της με τον πιο όμορφο τρόπο, και έχει αποκτήσει σταθερό... παρτενέρ στα ταξίδια. Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να γυρίζει τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου αγκαλιά με τον μικρό Πάρη, που έχει περισσότερους προορισμούς στο... ενεργητικό του τους τελευταίους 10 μήνες, απ' όσους έχουν άλλοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους.