Άγγελος Λάτσιος: Έπαιζε τάβλι ημίγυμνος στην παραλία - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία του

Χαμός με τους κοιλιακούς του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άγγελος Λάτσιος
Instagram / Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος πηγαίνει πολύ συχνά στην Άνδρο, το αγαπημένο νησί της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, κι αυτό γιατί εκεί έχουν το δικό τους σπίτι, ενώ τα καλοκαίρια ο νεαρός δουλεύει και στο ξενοδοχείο που διαθέτουν (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά εκεί). Επόμενο ήταν, λοιπόν, να βρίσκεται εκεί και για τις διακοπές του Πάσχα.

Έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα και καθημερινά μέσα από τα social media του ενημερώνει τους ακόλουθούς του για όσα κάνει μέσα στη μέρα του, τους βόλτες με τους φίλους του και την οικογένειά του (δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές του με την αδερφή του, τη μικρή Μαρίνα), αλλά και τις βουτιές του στην παραλία.

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από τις βουτιές του στην Άνδρο

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παίζοντας τάβλι πάνω στις πέτρες, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους με τους κοιλιακούς του και το γυμνασμένο του σώμα. Πρόσθεσε και μερικές εικόνες από το υπόλοιπο τοπίο με τους κύκνους, τα πρόβατα και τα καταγάλανα νερά που υπήρχαν γύρω του.

Η μητέρα του, η οποία σχολιάζει συχνά τις αναρτήσεις του, δεν δίστασε και αυτή τη φορά να κάνει το σχόλιό της, στέλνοντάς του πολλά φιλάκια, αν και σίγουρα βρίσκεται και εκείνη στο νησί μαζί του αυτές τις μέρες.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στη φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου