Κέιτ Μίντλετον: Ημέρα χαράς για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την οικογένειά της - Τι συμβαίνει με την κόρη της

Μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Μεγάλη Πέμπτη 2/5, για την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η κόρη τους, Σάρλοτ, έχει τα γενέθλιά της. Η νεαρή κλείνει τα εννιά της χρόνια και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα, στο παλάτι γιορτάζουν όλοι για χάρη της.

Πέρα από τις ευχές και τα δώρα που της έκαναν, η περήφανη μανούλα θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην ξανθιά πριγκίπισσα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, την οποία τράβηξε η ίδια. Πόζαρε δίπλα στα λουλούδια, με τα μακριά της μαλλιά και εντυπωσίασε τους ακόλουθους της μητέρας της, με πολλούς να σχολιάζουν το μεγάλο της χαμόγελο και την ομοιότητα με την μητέρα της.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Οικονομική καταστροφή για την οικογένεια της πριγκίπισσας - Τι κρύβει χρόνια τώρα πίσω από το χαμόγελό της

Η τρυφερή ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της για τα γενέθλιά της

«Χαρούμενα 9α γενέθλια, πριγκίπισσα Charlotte! Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα μηνύματα που στείλατε σήμερα», έγραψε η Κέιτ Μίντλετον στην λεζάντα της ανάρτησης και γέμισε με ακόμη περισσότερες ευχές στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Πριν από μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά του και ο γιο τους, Λούις, ο οποίος έκλεισε τα 6 χρόνια ζωής του.

«Χρόνια πολλά, Πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σήμερα» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία φαίνεται πως έχει τραβήξει επίσης η Κέιτ Μίντλετον.