Θρήνος για τον Χρήστο Βολικάκη του Survivor 2024: «Θα σε θυμόμαστε για πάντα»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες περνάει ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, και πρώην παίκτης του Survivor 2024, όπου ξεχώρισε για το ταμπεραμέντο του και την τάση του να μιλάει έξω απ' τα δόντια. Ο Χρήστος Βολικάκης πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστό, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι έχασε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς του.

Ο λόγος για το σκυλάκι του, ονόματι Asterix, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 17 ετών. Ο Χρήστος Βολικάκης δεν έκρυψε πόσο δεμένος υπήρξε μαζί του, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε μέσα από δύο αναρτήσεις.

Δείτε επίσης: Χρήστος Βολικάκης για Survivor: Ξεμπρόστιασε την Μαρία Αντωνά - «Ωρυόταν και έλεγε "Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο αυτό πρέπει να..."»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Χρήστου Βολικάκη

«17 υπέροχα χρόνια μαζί μια οικογένεια ελπίζω να σου δώσαμε όση αγάπη άξιζες γιατί ήσουν ένα υπέροχο σκυλάκι. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Asterix μου», έγραψε ο Χρήστος Βολικάκης, αποχαιρετώντας τον Asterix. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας μοιράστηκε στα social media δεκάδες φωτογραφίες από σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, όταν ήταν τελείως διαφορετικοί και οι δύο, μέχρι σήμερα που το μικρό pug είχε πλέον μεγαλώσει.

Δραστηριότητες μαζί, αγκαλιές και αναμνήσεις μίας ολόκληρης ζωής που πέρασαν μαζί κι ευτυχισμένοι, μέχρι που ο χρόνος τους χώρισε. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη.

Δείτε επίσης: Ελπίδα Μαυροειδή: Συνέντευξη "ποταμός" από την γυναίκα του Χρήστου Βολικάκη - Οι αποκαλύψεις για το Survivor, την Δαλάκα και τα χρήματα

Το βιογραφικό του Χρήστου Βολικάκη

Γεννήθηκε και ζει στον Βόλο. Άρχισε να ασχολείται με την ποδηλασία όταν ήταν 8 ετών και τίποτα δεν ήταν τυχαίο, καθώς πρόκειται για «οικογενειακή υπόθεση». Μεγαλώνοντας, πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου, αλλά δεν συνέχισε τις σπουδές του καθώς κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο στην ποδηλασία. Κατέχει το αξίωμα του Υποπλοίαρχου στο Πολεμικό Ναυτικό. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Μαυροειδή και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 2 ετών.