Ντάνη Γιαννακοπούλου - Δέχτηκε την πιο ευαίσθητη ερώτηση για μία γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ξέσπασε: «Κάπου έλεος»

Έχει όλα τα δίκια με το μέρος της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/dannygiannakopoulou
Instagram/dannygiannakopoulou

Την ομορφότερη αναμονή στη ζωή μίας γυναίκας βιώνει αυτές τις μέρες η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός, και πρωταγωνίστρια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς», μετράει αντίστροφα μέχρι να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της παιδί, καθώς βρίσκεται στον 9ο μήνα και έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες στο παιδικό δωμάτιο.

Μάλιστα καταγράφει συχνά την πορεία αυτής της εγκυμοσύνης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, και δεν κρύβει την ευτυχία που νιώθει για το γεγονός ότι σύντομα θα γίνει μητέρα. Μια ερώτηση ήρθε να αναστατώσει την Ντάνη Γιαννακοπούλου, ωστόσο, και από τον τόνο της δεν πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που τη δέχτηκε.

Δείτε επίσης: Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει ετοιμόγεννη στον καθρέφτη - Με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μητέρα

Η απάντηση σε έντονο τόνο της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 2/5 η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story μέσω του οποίου ζητούσε να σταματήσουν οι ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όπως τόνισε, προτιμάει να επικεντρώνεται σε πιο θετικά συναισθήματα, όπως εκείνο της προσμονής για τη γέννηση της κόρης της.

«Μη ρωτάτε μια έγκυο εννιά μηνών πόσα κιλά έχει πάρει. Κάπου έλεος. Ρωτήστε πως νιώθει για τον επικείμενο τοκετό» έγραψε συγκεκριμένα η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε story της.

Η ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Τι δήλωνε για την εγκυμοσύνη της

Ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πρόσφατα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και είχε αποκαλύψει τις πρώτες δυσκολίες: «Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι, ταλαιπωρούμαι έχω πονάκια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον τρόπο που την υποδέχτηκε, καθώς και αν ήταν στο μυαλό της: «Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "να μην χάσουμε το τρένο". Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου. Είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, έτυχε πιο γρήγορα».

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα που και οφείλω και θέλω και είναι προτεραιότητά μου να το προστατέψω. Είναι κοριτσάκι. Το ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε πρόβλημα. Τα πάντα τα κάνω μαζί με τον άνδρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη», κατέληξε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.