Μαρία Μενούνος – Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της: «Κρατάω τη μνήμη της ζωντανή»

Η ιδιαίτερη σχέση που χτίζει με την κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/mariamenounos
instagram/mariamenounos

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (2/5) από την ημέρα που η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μία άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια κρατάει τη μνήμη της ζωντανή, και με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες τόνισε πως μπορεί εκείνη να μην είναι εδώ, αλλά χτίζει τη σχέση με την εγγονή της.

Η Μαρία Μενούνος δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη της, Αθήνα-Αλεξάνδρα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, κάθε μέρα της μιλάει για την γιαγιά που δεν γνώρισε, και μαζί της λένε «γεια».

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: Αυτή η διάσημη Ελληνίδα βάφτισε την κόρη της - Ντυμένη στα λευκά με τον σύζυγό της στο πλευρό της

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος

«Ο χρόνος κυλά πραγματικά. Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατάω ζωντανή τη μνήμη της καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της “γεια” σε αυτήν, και της λέω πόσο πολύ την αγαπά η μαμά μου, η yiayia της», αναφέρει η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Με βοηθάει και μου αρέσει που δημιουργώ αυτόν τον δεσμό για εκείνη ακόμα κι αν δεν είναι εδώ σωματικά. Μου λείπεις μαμά...», κατέληξε στο συγκινητικό της μήνυμα η Μαρία Μενούνος, το οποίο συνόδευσε με μία κοινή τους φωτογραφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες φίλοι και διαδικτυακοί της ακόλουθοι έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και να μοιραστούν επίσης τη δική τους ιστορία με αγαπημένους συγγενείς που «έφυγαν».

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβεν Άντεργκάρο είχαν μεγάλες χαρές, καθώς την Κυριακή των Βαΐων (28/4), βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους. Νονά ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, με τη μικρή να παίρνει το διπλό όνομα Αθηνά-Αλεξάνδρα και το πάρτι μετά τη βάφτιση να έχει φυσικά έντονο άρωμα Ελλάδας.