Μαρίνα Ασλάνογλου: Tα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα – Έτσι της ευχήθηκε η «Ψυχοκόρη» της

Χαμογελάει ξανά η ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεχωριστή ήταν η Πρωτομαγιά για την Μαρίνα Ασλάνογλου, καθώς η πρωταγωνίστρια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» γιόρταζε τα πρώτα γενέθλια της μετά το διαζύγιο από τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, με τον οποίο πέρασαν μαζί οχτώ χρόνια έγγαμου βίου, διάστημα στο οποίο απέκτησαν έναν γιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πριν η Μαρίνα Ασλάνογλου κρατούσε χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο στην εκπομπή «Το Πρωινό», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένας σεναριογράφος μου είχε πει...» - Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση για 14 χρόνια

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην καινούρια μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως “μένουμε σε διαφορετικά σπίτια”, όχι σε “χωριστά σπίτια”. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Για να συμπληρώσει: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, οπότε πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

Οι ευχές για τα γενέθλια της Μαρίνας Ασλάνογλου

Στις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Μαρίνα Ασλάνογλου φαίνεται να έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της. Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με φίλες της, ενώ στο βίντεο που δημοσίευσε από τη βραδιά της τραγούδησαν το τραγούδι «Χρόνια πολλά» από την Άννα Βίσση. Εννοείται πως οι ευχές από φίλους και συνάδελφους έπεσαν «βροχή», μεταξύ αυτών και συμπρωταγωνιστές της από τις «Ψυχοκόρες». Φυσικά της ευχήθηκε και η δική της «Ψυχοκόρη» Άννα Λουιζίδη, γράφοντας με χιούμορ: «Χρόνια πολλά στην πιο κουλ ψυχομάνα της καρδιάς μου».

Ανάρτηση Άννα Λουιζίδη