Άννα Παναγιωτοπούλου - Ο «Αντώνης» της από την «Ντόλτσε Βίτα» την αποχαιρετά με πόνο: «Καλό σου ταξίδι»

Τι δήλωνε η ηθοποιός για τη σχέση τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/ thanasis_efthymiadis
Instagram/ thanasis_efthymiadis

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου. Η μεγάλη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών, κάτι που γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης πριν από λίγη ώρα.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε χτίσει μία καριέρα δεκαετιών σε θέατρο και τηλεόραση, με όσους συναδέλφους της βρίσκονταν ακόμα εν ζωή να την αποχαιρετούν με πόνο. Μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με τον οποίον συνεργάστηκαν στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και υποδυόταν τον Αντώνη που διεκδικούσε τότε με πάθος την «Χριστίνα Μαρκάτου».

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα... Σ' ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Τα άγνωστα παιδικά χρόνια και οι μοναχικές στιγμές μετά την απώλεια του συζύγου της

Τι δήλωνε η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Μιλώντας πάντως για τη μεταξύ τους συνεργασία, η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν είχε να πει και τα καλύτερα... «Μεταξύ μας, δεν ήταν και η καλύτερη σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα προ τετραετίας.