Χρήστος Μάστορας: Τα χαμόγελα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη το βράδυ της Ανάστασης - Η σπάνια ανάρτηση στο προφίλ του

"Λιώνει" για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι τρελά ερωτευμένοι και είναι σε σχέση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Δεν πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, με τις κάμερες να τους έχουν τσακώσει ελάχιστες φορές και από μακριά σε εξόδους τους, ωστόσο είναι ελάχιστα πιο "ανοιχτοί" στα social media για τον δεσμό τους. Εκείνη αναφέρεται σε εκείνον μέσα από την στήλη της στγο youtube, ενώ ο τραγουδιστής αναρτά μαζί της φωτογραφίες, κάτι που δεν έκανε προηγουμένως με τις συντρόφους του.

Αυτό το Πάσχα το πέρασαν μαζί και ο ίδιος, το βράδυ της Ανάστασης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram άλλη μία φωτογραφία τους από όταν βρίσκονταν ακόμα στην εκκλησία, κρατώντας στα χέρια τους τις λαμπάδες τους. Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένοι είναι ο ένας δίπλα στον άλλο.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λιποθύμησα» - Το τρυφερό βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα που προκάλεσε αντιδράσεις

Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλλιά Καληφώνη Ανάσταση

Τι συνέβη με τα unfollow;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σε ένα βίντεο που έκανε για τη στήλη της στο Youtube, απάντησε ξεκάθαρα για το unfollow στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, αλλά και στα social media στη συνέχεια, αφού σχολιάστηκαν έντονα και δημιουργήθηκαν μέχρι και φήμες χωρισμού.

«Δεν έγινε ποτέ block και unfollow! Τελεία», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά Influencer. Η δήλωση της αυτή σχολιάστηκε έντονα στο πάνελ της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για το συμβάν ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Αρχικά θεωρώ ανώριμο το unfollow αν πρόκειται μετά από 24 ώρες να ξανακάνεις follow. Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά, ότι αν όντως έχεις αποφασίσει ότι δεν σου κάνει για σύντροφος, κάνε unfollow και μην ξανασχοληθείς. Το θέμα είναι να έχεις αποφασίσει με βεβαιότητα ότι θέλεις να φύγει από τη ζωή σου. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα unfollow διάρκειας 24 ωρών και λέει ότι δεν έγινε. Μήπως έγινε; Μήπως της χάκαραν το Instagram;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, γεμάτη υπονοούμενα και έπειτα δήλωσε:

«Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε κατά λάθος, επειδή έτυχε να το ψάξω εκείνη τη μέρα και έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος, μου είπε ότι και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι».