Πάσχα - Γιόρτασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι: Ποιοι σούβλισαν αρνί και τσούγκρισαν κόκκινα αυγά

Άλλοι πιο παραδοσιακά, και άλλοι πιο εναλλακτικά!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πάσχα - Γιόρτασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι: Ποιοι σούβλισαν αρνί και τσούγκρισαν κόκκινα αυγά

Μέρες χαράς για όλη την Ελλάδα και για την Ορθοδοξία, καθώς γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού. Ανάμεσα στα εκατομμύρια Ελλήνων που άναψαν λαμπάδες, τσούγκρισαν αυγά και τίμησαν τον οβελία, βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι. Δείτε παρακάτω πώς πέρασαν τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Το Πάσχα των επωνύμων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα

Την πρώτη τους φωτογραφία, αγκαλιά με την μικρή τους κόρη, ανέβασαν ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, την κρατά στην αγκαλιά του και μητέρα της τής δίνει ένα γλυκό φιλί. «Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό. Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός ανέστη», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά τον χαίρεται σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, πέρασαν μαζί και τις γιορτές του Πάσχα.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Τις πιο όμορφες στιγμές τους, ως ζευγάρι περνούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς γιορτάζουν την πρώτη Ανάσταση αγκαλιά με την κόρη τους. Οι δύο ερωτευμένοι και νέοι γονείς επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα τους δίπλα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας σε αυτή τη σύντομη ανάπαυλα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Βίκυ Σταυροπούλου - Μαρία Καβογιάννη

Στο Πήλιο με οικογένεια και φίλους γιόρτασαν την Ανάσταση η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία με λαμπάδες, λίγο μετά την Ανάσταση και ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» σε όλους.

Αθηνά Οικονομάκου

Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου, που ωστόσο φαίνεται να χαμογελάει ξανά. Στην Άνδρο βρέθηκε συγκεκριμένα, απ' όπου και ανέβασε φωτογραφίες. «Η ζωή είναι φευγαλέα, οπότε άδραξε τη στιγμή όσο μπορείς. Carpe Diem» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μακριά από την πρωτεύουσα βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φέρνοντας το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» με το μπικίνι της, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στον άστατο καιρό των τελευταίων ημερών.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Στην Αθήνα παραμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου, καθώς σε λίγες μέρες περιμένει τον ερχομό της κόρης της. Από το σπίτι ευχήθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας φυγάς», μαζί με τον γάτο της: «Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλους!»

Βασιλική Τρουφάκου

Το πρώτο της παιδί περιμένει σύντομα και η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι. Η ηθοποιός περνά το Πάσχα της μαζί με την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους, ψήνοντας με φουσκωμένη κοιλίτσα. «Πολλές λαμπριάτικες ευχές, οβελίες μου!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαίρη Συνατσάκη

Με την κόρη της, Ολίβια, πέρασε τις προηγούμενες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη. Η μικρή πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην εξοχή, προσπαθώντας να πει τις πρώτες της λέξεις, ενώ στο πλευρό τους βρισκόταν ο Ίαν Στρατής.

Κατερίνα Καινούργιου

Στη Μύκονο, και συγκεκριμένα στις πολυτελείς σουίτες που διατηρεί στο νησί ο συνεργάτης της, Γιάννης Πουλόπουλος, πέρασε τις μέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια τίμησε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και ευχήθηκε: «Εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας».

Κατερίνα Καινούργιου

Σίσσυ Χρηστίδου

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου μένουν μόνιμα ο πατέρας της και ο αδερφός της. Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη», κρατώντας χαμογελαστή την λαμπάδα της.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Απ' την παραλία, κατ' ευθείαν στον... οβελία. Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τον απολογισμό της για τις πιο έντονες στιγμές που έχει ζήσει μες στον μήνα Απρίλιο, με μία κοινή τους φωτογραφία δίπλα στη θάλασσα, ενώ σήμερα (5/5) ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε βίντεο από το παραδοσιακό γλέντι που συμμετείχαν στην Κρήτη.

Απόστολος Ρουβάς

Το πρώτο του Πάσχα ως πατέρας ζει ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς πριν από περίπου 7 μήνες η σύντροφός του τού χάρισε έναν υπέροχο γιο. Ο Απόστολος Ρουβάς μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, παίζοντας ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μαζί του. «Ζώντας τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», έγραψε πάνω στη φωτογραφία.

Απόστολος Ρουβάς

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα

Διαφορετικά απ' όλους τους άλλους γιορτάζουν φέτος ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του Λελέ Γκόφα. Το ζευγάρι, που αγαπά πολύ τα ταξίδια και τις αποδράσεις με τη μηχανή, αποφάσισε να φύγει από τη Λήμνο, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, και να πάει για roadtrip στην Ιταλία.

Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη

Στο Πήλιο βρέθηκαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη. Παρότι είναι πολλά χρόνια μαζί, δεν σταματούν να εκτιμούν την κάθε στιγμή, και το ίδιο έκαναν φέτος το Πάσχα ποζάροντας με φόντο τη φύση. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο instagram.

Θοδωρής Αθερίδης Σμαράγδα Καρύδη

Πάολα

Με την κόρη της Παολίνα και τον πατέρα της νεαρής, τον Φώτη Ζογλοπίτη, αντάλλαξε το πρώτο φιλί της Ανάστασης η Πάολα. Καλό Πάσχα, αλληλεγγύη, αγάπη, πάθος», ευχήθηκε εκείνος σε ανάρτησή του στο Instagram.

Τέως Βασιλική Οικογένεια

Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο για τον τέως πρίγκιπα Νικόλαο, δίπλα στον αδερφό του Παύλο, τη μητέρα τους, τη Μαρί Σαντάλ και τη Θεοδώρα που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ, αλλά και για τον μικρότερο αδερφό τους, Φίλιππο που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Ζήνα Κουτσελίνη

Στην Πάρο βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με τους δικούς της ανθρώπους. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις Λεύκες, ευχόμενη «Καλό Πάσχα» με αγάπη από το νησί!

Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου

Μετά από ένα roadtrip στη Ρουμανία, τόπο καταγωγής της Τάνιας Μπρεάζου, επέστρεψαν μαζί στη γενέτειρα του ηθοποιού, τον Ίασμο Ροδόπης. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Γιώργος Αμούτζας από το βράδυ της Ανάστασης φαίνεται να είναι αχώριστοι. «Χριστός Ανέστη σε όλους», ευχήθηκαν από κοινού.

Γιώργος Αμούτζας Τάνια Μπρεάζου

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πέρασε το βράδυ της Ανάστασης και ο Χρήστος Μάστορας. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια σπάνια ανάρτηση, καθώς δεν συνηθίζει να ανεβάζει στιγμιότυπα μαζί της. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλλιά Καληφώνη