Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε της Σουηδίας και τραγούδησαν μαζί

Ανάσταση με άρωμα... Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/helenapaparizouofficial
Instagram/helenapaparizouofficial

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός της Eurovision, κι ενώ η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις εντατικές πρόβες με την ομάδα της, δέχεται ευχάριστες επισκέψεις τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα την νικήτρια του 2005, Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί επίσης στον Ημιτελικό της Πέμπτης. Για την ακρίβεια θα παρουσιάσει ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου! Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media από τη συνάντησή της με την Ελληνίδα εκπρόσωπο της Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι έλεγε το ρεφρέν από το «Zari» όταν η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το δικό της κομμάτι «Κάτσε καλά».

«Κορίτσια σαν κι εσένα δεν υπάρχουν πολλά», είπε με νόημα η Έλενα Παπαρίζου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει μία ώθηση στην φετινή μας εκπρόσωπο.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα – Στο Μάλμε ταξιδεύει και η Έλενα Παπαρίζου για ένα ξεχωριστό act

Ανάσταση στο Μάλμε για Έλενα Παπαρίζου και Μαρίνα Σάττι

Κι αν ήταν ουσιαστικά απαραίτητο για την Μαρίνα Σάττι να κάνει Πάσχα και Ανάσταση στην Σουηδία, εξαιτίας της Eurovision, για την Έλενα Παπαρίζου μπορεί να χαρακτηριστεί και επιλογή. Η τραγουδίστρια που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005 γεννήθηκε στη Σουηδία, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή της γιόρτασε με τον Φωκά Ευαγγελινό και τους Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά, που θα σχολιάσουν φέτος τα τεκταινόμενα μέσα από τη δημόσια τηλεόραση.

Η τραγουδίστρια, οι παρουσιαστές και ο χορογράφος είπαν το «Χριστός Ανέστη» και τσούγκρισαν κόκκινα αυγά στο Μάλμε Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες ο μουσικός διαγωνισμός τραγουδιού, ενώ τη φωτογραφία από τη συνάντησή τους μοιράστηκε στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου γράφοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση από τη Σουηδία».

Η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, θα έχει τον δικό της ρόλο στη φετινή Eurovision, μιας και θα ανακοινώσει επίσης το 12άρι της Ελλάδας.