Κυριάκος Μητσοτάκης: Για ποδήλατο στην Τήνο μετά το αρνί! Η φωτογραφία με τη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές στο νησί της Μεγαλόχαρης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στιγμές χαλάρωσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που όπως εκατομμύρια Έλληνες σε όλη την επικράτεια γιορτάζει την Ανάσταση. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Τήνο τις τελευταίες μέρες, όπου και γιόρτασε οικογενειακώς, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Παραδοσιακά, και μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, παρακολούθησαν τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σήμερα, ωστόσο, σε τελείως διαφορετικό κλίμα ευχήθηκε στα social media μετά την Ανάσταση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του, κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο και τόνισε με χιούμορ: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!».

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο δικαστήριο για τη σύζυγό του, Μαρέβα - «Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε...»

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Τήνο ανέφερε: «Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Δείτε την ανάρτηση: