Eurovision 2024: Έλαμψε η Μαρίνα Σάττι στο Τιρκουάζ Χαλί του διαγωνισμού - Δείτε εικόνες

Είναι η πρώτη χρονιά που δεν μεταδίδεται ζωντανά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU

Το Τιρκουάζ Χαλί στρώθηκε και φέτος, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 68ης Eurovision, που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας. H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με τις παρουσιάστριες του event, τις δημοφιλείς drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας και η ομάδα της, καθώς και οι καλλιτέχνες από τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision, παρέλασαν, φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2024, στο συνεδριακό και συναυλιακό μέγαρο Malmö Live, στην καρδιά του Μάλμε.

Είναι η πρώτη χρονιά που το Τιρκουάζ Χαλί -το οποίο οφείλει το χρώμα του στον επίσημο χορηγό της Eurovision, Moroccanoil-, δεν μεταδίδεται ζωντανά. Ωστόσο, τις σύντομες συνεντεύξεις των εκπροσώπων οι φίλοι του Διαγωνισμού μπορούν να τις παρακολουθήσουν live στα επίσημα κανάλια της Eurovision στο YouTube και στο TikTok.

Μαρίνα Σάττι Τιρκουάζ Χαλί Eurovision
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα – Στο Μάλμε ταξιδεύει και η Έλενα Παπαρίζου για ένα ξεχωριστό act

Στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι θρύλοι της Eurovision

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες, γυναίκες-θρύλοι του διαγωνισμού έχουν πλέξει το εγκώμιο της Μαρίνας Σάττι, μεταξύ αυτών η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου.

Η pop star έπλεξε το εγκώμιο της Μαρίνας Σάττι, χαρακτηρίζοντάς τη «καταπληκτική» και «είδωλο» μεταξύ άλλων. Σκοπός για την επίσκεψή της είναι να παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act, ερμηνεύοντας το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο στη Eurovision του 2018. H δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μαρίνα Σάττι Τιρκουάζ Χαλί Eurovision
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU

Και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε τη νίκη με το «My Number One» το 2005, πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου! Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media από τη συνάντησή της με την Ελληνίδα εκπρόσωπο της Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι έλεγε το ρεφρέν από το «Zari» όταν η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το δικό της κομμάτι «Κάτσε καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Η επίσημη dress rehearsal για την Μαρίνα Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή πριν τον Β' ημιτελικό (Βίντεο)

Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Γίνεται χαμός, ξυλίκι! Μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας...»

Eurovision: Χαλασμός στο twitter με Φουρέιρα και Ιρλανδία - «Πέρασε το έκτρωμα πάτε καλά;», «Τραγικό, θλιβερό, απαράδεκτο»

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον A' ημιτελικό - Τα κατάφερε η Κύπρος;

Eurovision Night: Πώς θα καλύψει η ΕΡΤ τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του διαγωνισμού

Eurovision 2024: H θέση της Κύπρου στα προγνωστικά λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό

Eurovision: Τα "έσπασε" η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του Μάλμε - Το ατύχημα και η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον Α' ημιτελικό

Μαρίνα Σάττι: Εξηγεί στο κοινό της Eurovision τι είναι ''μπριάμ'' και ''φασολάκια'' - Οι επικές ατάκες της (Βίντεο)

Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκαν στο Μάλμε της Σουηδίας και τραγούδησαν μαζί

Eurovision: Προβλήματα με την ελληνική συμμετοχή λίγο πριν τον Α' ημιτελικό - Τι συμβαίνει με τη Μαρίνα Σάττι