Άννα Βίσση: Όνειρο η βίλα της στην Εκάλη - Διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, μποστάνι, μέχρι και γήπεδο τέννις

Εκεί μάλιστα έμενε όσο ήταν παντρεμένη και με τον Νίκο Καρβέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μπορεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια να ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, και η Άννα Βίσση δεν πάει πίσω, αφού επίσης η βίλα της στην Εκάλη διαθέτει όλα τα κομφόρ. Μάλιστα, δεν χρειάζεται ούτε να κάνει εγγραφή σε κάποιο γυμναστήριο αφού το έχει μέσα στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια μένει σε μια πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία στην οποία ζει από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο απέκτησαν και την κόρη τους Σοφία που πλέον μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της.

Αυτή είναι η βίλα της Άννας Βίσση στην Εκάλη

Το στιλ της λέει από μόνο του Άννα Βίσση! Τα vintage έπιπλα και το ξύλο πρωταγωνιστούν στον εσωτερικό χώρο όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις που κάνει η ίδια στα social media.Το εξωτερικό του σπιτιού είναι πέτρινο και λίγο πιο πέρα βρίσκεται το γκαράζ, το μποστάνι και το γήπεδο του τέννις όπου οικογενειακώς παίζουν ματσ.

Μάλιστα, σε μια γωνία έχει φτιάξει σαλόνι με barbeque και ξυλόφουρνο, όπου απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τους φίλους της αλλά και την οικογένεια της. H πισίνα επίσης είναι όλα τα λεφτά.

αννα βισση εκαλησπίτι άννας βίσσηαννα βισση σπίτιαννα βισση σπιτι εκαλη

Όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο, αξιοζήλευτη είναι η γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας με αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

Η Άννα Βίσση έχει ανοίξει αρκετές φορές τις πόρτες του σπιτιού της σε τηλεοπτικές εκπομπές, χαρίζοντάς μας σπάνια πλάνα από τον επίγειο παράδεισό της.

Δείτε επίσης: Η Άννα Βίσση αγοράζει σπίτι στην Σκύρο – Όλες οι λεπτομέρειες και το ποσό που διαθέτει η τραγουδίστρια

Η Άννα Βίσση έχει κυκλοφορήσει 27 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 25 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν τη δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από σύγχρονη λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα τραγουδιών. Σε μια καριέρα που διαρκεί περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, έχει επηρεάσει πολλές από τις νεότερες τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο