Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή ανάρτηση για την γιορτή του Γιώργου Αγγελόπουλου - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη σχέση τους

Έτσι του ευχήθηκε δημόσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 6/5 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια αναρτώντας αδημοσίευτες φωτογραφίες της σχέσης τους πριν και μετά τον ρομαντικό τους γάμο (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις φετινές διακοπές του Πάσχα στην γενέτειρα του ηθοποιού την Σκιάθο. Εκεί γιόρτασαν οικογενειακά για πρώτη φορά χωρίς την μητέρα του κυρία Ουρανία, η οποία έφυγε από την ζωή μετά από μάχη που έδωσε με την υγεία της.

Η ανάρτηση της Βαμβακούση για τον Αγγελόπουλο

Η Δήμητρα Βαμβακούση λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε «Εσύ».


Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Δήμητρα στην εγκυμοσύνη της

Η Δήμητρα Βαμβακούση από τη στιγμή που γέννησε, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέμεινε κλεισμένη στο σπίτι, κι αυτό γιατί πριν τις 40 μέρες συνιστάται να μένει μέσα το μωρό, ενώ και η ίδια ήθελε να ξεκουραστεί και να βρει τα πατήματά της (δείτε εδώ μία αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Οι βόλτες που έκανε ήταν μέχρι το μπαλκόνι, γεγονός που είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο η υπομονή είναι ο καλύτερός της σύμμαχος. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, βέβαια, από την επόμενη ημέρα θα μπορούσε πλέον να ξεπορτίσει μαζί με την μπέμπα, αφού θα 40ίσει. Μαζί με τα ευχάριστα, όμως, ανακοίνωσε και ένα νέο που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της και αφορά τις σπουδές της.

«Έχω βγει μία βόλτα στη βεράντα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ξελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», είπε χαρακτηριστικά.