Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Δεν έχουμε επικοινωνία σήμερα! Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή»

«Στην τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Δεν έχουμε επικοινωνία σήμερα! Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή»

«Δεν έχουμε επικοινωνία σήμερα! Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή» είπε πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "Espresso" και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Όπως αποκάλυψε, στην τελευταία της εκπομπή δεν την ανέφερε καθόλου...

Αυτή η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη το είπε αυτό

«Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν "γιατί μάλωσες με την Ελένη;". Δεν έχω μαλώσει μαζί της, δεν έχω μαλώσει με κανέναν στη ζωή μου. Ήρθε η ώρα και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, δεν έχουμε σήμερα επικοινωνία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με πίκρανε, βέβαια, το γεγονός ότι όταν έκανε την τελευταία της εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε. Δεν πειράζει όμως, η αγάπη είναι μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Για την απόφαση της να σταματήσει τηλεοπτικά αλλά και την επιστροφή της, είπε «Εγώ θα προτιμούσα η Ελένη, όταν σταμάτησε την πρώτη φορά, να μην επέστρεφε ξανά. Θεωρώ, όταν είσαι μεγάλος και τρανός σε αυτό που κάνεις, είναι καλό να αποχωρείς όταν είσαι ψηλά και να μην αφήσεις το πρεστίζ σου να πέσει. Ένας μεγάλος, φτασμένος, πρέπει να φεύγει την κατάλληλη στιγμή, προτού αρχίσει να πέφτει».

Δείτε επίσης: «Εσύ έτσι ανεξέλεγκτα δημοσιεύεις τόσες μπούρδες;» - Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου

Βέφα Αλεξιάδου
NDPPHOTO

Για το λόγο που δεν πληρώθηκε ποτέ από τον ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει στο Λοιπόν: «Γιατί είχα τα βιβλία μου και η συμφωνία ήταν να διαφημίσω τα βιβλία μου. Μέσω της δορυφορικής πλατφόρμας με παρουσίασαν η Ρούλα, Πόπη και η Ελένη σε όλο τον κόσμο. Ήμουν φτασμένη ήδη και δεν πήγα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστή. Οι φίλες μου γελούσαν όταν τους έλεγα πως θα μαγειρεύω στην τηλεόραση. Έκανα την πρώτη μου πρόταση στην ΕΡΤ το 1986 αλλά αδιαφόρησαν, εγώ όμως δεν το έβαλα κάτω. Το σπίτι είναι αυτό που μένει, τα λεφτά φεύγουν. Έφτιαξα ένα υπέροχο σπίτι που αξίζει πολλά λεφτά και λέω στις εγγονές μου μην το πουλήσετε ποτέ».