Τάνια Μπρεάζου: Αδημοσίευτα βίντεο από το ερωτευμένο ζευγάρι - Οι τρυφερές ευχές για τη γιορτή του Γιώργου Αμούτζα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή 6/5 για τον Γιώργο Αμούτζα και έτσι εκτός από όλους όσοι του ευχήθηκαν δημόσια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει για εκείνον μια ανάρτηση και η Τάνια Μπρεάζου, η νέα του σύντροφός.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα στα πρόσφατα γενέθλια του ηθοποιού, είδαμε την τραγουδίτρια να κάνει μια τρυφερή κίνηση - στο πάρτι γενεθλίων του - επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους (δείτε εδώ περισσότερα).

Αυτή τη φορά, η Τάνια Μπρεάζου δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram για να ευχηθεί με τον τρόπο αυτόν στον καλό της για την ονομαστική του γιορτή. Με πολύ χιουμοριστικό τρόπο, η τραγουδίστρια συνέλεξε όλες τις φορές που αναφέρεται στον Γιώργο Αμούτζα και έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο με αδημοσίευτες στιγμές τους.

Οι ευχές της Τάνιας Μπρεάζου για τη γιορτή του Γιώργου Αμούτζα

«Χρόνια Πολλά Γιώργο Αμούτζα», έγραψε η Τάνια Μπρεάζου.

Περνάνε μαζί το Πάσχα

Πριν από λίγο καιρόΜπρεάζου και Αμούτζας βρέθηκαν στη Ρουμανία, τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, ωστόσο δεν κατάφεραν να δουν όλα όσα θα ήθελαν και έτσι για τις άγιες αυτές μέρες αποφάσισαν να ταξιδέψουν ξανά εκεί.

Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφθηκαν, απολαμβάνοντας τον χρόνο τους μαζί, αποκτώντας νέες εμπειρίες, γεμίζοντας αναμνήσεις, μαζί με μερικές στιγμές ξεκούρασης από την πιεστική καθημερινότητά τους.