Δώρα Τσαμπάζη: Ιδιαίτερη η σημερινή 6/5 ημέρα για την οικογένειά της - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Λίγοι άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν μπαμπά έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια ανάρτηση ''γροθιά στο στομάχι'' τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για την οικογένειά της και η ίδια εξήγησε τους λόγους.

Ο γιος της, που απέκτησε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη έχει την ονομαστική του γιορτή και παράλληλα γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του. Σαν σήμερα μάλιστα γεννήθηκε και η Δώρα Τσαμπάζη, επομένως μαμά και γιος έχουν μαζί γενέθλια.

Η απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα είναι πάντα μια πληγή, ωστόσο η Δώρα Τσαμπάζη βρίσκει κάτι το αίσιοδοξο μέσα στο σκοτάδι και έτσι ο τρόπος που μεγαλώνει - μόνη της πια - τα παιδιά της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε επίσης: Δώρα Τσαμπάζη: ''Τσακίζει'' κόκκαλα ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - «Μπήκα στην περιπέτεια πριν βγω από την επιλόχειο

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τη γιορτή του γιους της και για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Γιώργο μου, κάθε χρόνο που μεγαλώνουμε παρέα, νιώθω ευλογημένη που ήρθες στη ζωή μας την κατάλληλη στιγμή. Ήρθες ανήμερα των γενεθλίων μου για να γεμίσεις ένα μεγάλο κενό που κανείς μας τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί. Αλλά και κάθε χρόνο που μεγαλώνεις καταλαβαίνω ότι απομακρύνεται η καρδούλα σου και το μυαλουδάκι σου από τις όποιες αναμνήσεις είχες από τον πατέρα σου.

Να ξέρεις πως είσαι τυχερός, ακόμα κι έτσι, γιατί λίγοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν την τύχη να έχουν μπαμπά έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο. Χρόνια μας πολλά ζωή μου. Φωτεινά, χαμογελαστά, αγαπησιάρικα», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.