Ιωάννα Μαλέσκου: «Αναθεώρησα πολλά πράγματα από τότε που απέκτησα την κόρη μου» - Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια του TV Queen εμφανίζεται απελευθερωμένη πλέον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αναθεώρησα πολλά πράγματα από τότε που απέκτησα την κόρη μου» - Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα (7/5). Η παρουσιάστρια του TV Queen άνοιξε τα χαρτιά της για την επιστροφή της μέσα από το reality του OPEN, αναφέρθηκε στη ζωή με τον σύντροφό της και την κόρη τους, καθώς και στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στο παρελθόν, όσο απείχε από την τηλεόραση.

«Ήταν διαφορετικό το mood. Στο Κρήτη TV είχα άγνοια κινδύνου. Τώρα και ξέρω τι μου γίνεται και είμαι και σε διαφορετική φάση. Είναι συνειδητοποιημένα αυτά που κάνω. Δεν βιάζομαι, όχι μόνο ηλικιακά. Θεωρώ ότι όταν κάτι το θέλεις πολύ, κάνουμε το λάθος από την ανυπομονησία μας και πιέζουμε το μέσα μας για να γίνει κάτι», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για να αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό από την απουσία της: «Στο σούπερ μάρκετ κάνω τα ψώνια μου μαζί με τη μικρή και με ρωτάει ο άνθρωπος που με εξυπηρετεί: “Δεν δουλεύετε; Πότε θα γυρίσετε; Δεν αγχώνεστε;”. Όντως δεν αγχώνομαι, καμιά φορά ωστόσο ο κόσμος σου δημιουργεί την ανάγκη να απαντήσεις κάτι».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Να είµαστε καλά µε τον αντρούλη µου και...» - Το δεύτερο παιδί και η αποκάλυψη για το επάγγελμα του Κωνσταντίνου Δανιά

Τα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την αποχή της

Όσον αφορά τα σχόλια του κοινού, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Μου έχουν πει πολλά, με έχουν πει άνεργη, ότι δεν έχω δουλειά και ανεβάζω από το γυμναστήριο, κάτι ετερόκλητα πράγματα. Υπάρχει ένα κοινό που βγάζει χολή και οι άλλοι που λένε “μπράβο”, που κάνεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους».

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό τώρα, που είμαι σε ένα περιβάλλον που αισθάνομαι ήρεμη και καλά και χαίρομαι γιατί ο κόσμος που με ζει πίσω από τις κάμερες, μου δίνουν ώθηση να μην είμαι κουμπωμένη. Καμιά φορά όταν σκέφτομαι στο παρελθόν πράγματα που έκανα και δεν έπρεπε να κάνω. Ήταν η διάθεσή μου να κάνω κάτι διαφορετικό, νομίζω ότι πέφτουμε σε λούμπες που άλλοι δημιουργούν για εμάς», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η σχέση με τον σύζυγό της και τον τηλεοπτικό της παρτενέρ

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Δημιουργείται ανακατωσούρα όταν εισβάλλει, σ' ένα κομμάτι που θες να προστατέψεις, η δουλειά σου και άρα η δημοσιότητα. Αν δεν έχεις μάθει έτσι, έρχεται όλο μπάλα και τα απόνερα τα λούζεται το ζευγάρι. Δεν έχουμε κοινές φωτογραφίες, είναι και ελάχιστες οι σέλφι που βγάζουμε. Τώρα που έκλεισε η μικρή χρόνο, έχουμε βρει τα πατήματά μας. Τώρα που μπήκα στη δουλειά πάλι περνάμε μια αναπροσαρμογή, αλλάζουν όλα».

Σχετικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ότι έχει εμπειρία και δεν την κρατά για την πάρτη του. Λέει πράγματα, αν δει ότι ενδιαφέρεσαι και θες να μάθεις θα σου ανοίξει όλη του την καρδιά. Σου λέει συμπυκνωμένες σοφίες. Θα συνεργαζόμουν άνετα μαζί του και θέλω να κάνω και παρέα μαζί του».

Ένα πράγμα που αναθεώρησε με τον ερχομό της κόρης της

«Αν μου έλεγες τώρα “Ξεβάψου και μείνε έτσι”, θα το έκανα, σε αντίθεση με μερικά χρόνια πριν. Όχι γιατί αγχωνόμουν με την εμφάνισή μου, αλλά απορούσα αν χρειάζεται να φαίνονται οι πόροι στο πρόσωπό μου. Εγκλωβιζόμαστε σ' ένα μονοπάτι που θέλει να είμαστε τέλειες. Από τη μικρή και μετά, αναθεώρησα πολλά πράγματα. Θέλω στην καθημερινότητά μου να είμαι άβαφη. Δεν σε νοιάζει να βγάλεις πια προς τα έξω το “είναι” σου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα γενέθλια της μικρής ήταν ντυμένα στα ροζ

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά έγινε ενός έτους και η παρουσιάστρια έκανε σχετική ανάρτηση στα social media αγκαλιά με την μικρή της. Όπως αποκάλυψε, τα γιόρτασε στην εξοχή, μέσα σε ένα ροζ σκηνικό με την εντυπωσιακή τούρτα.

«Η Κυριακή του Πάσχα φέτος, μας βρήκε με φίλους καλούς στη Χαραυγή Μεσσηνίας. Μια εκδρομή έκπληξη, που συνέπεσε με τα γενέθλια της κόρης μας. Και κάπως έτσι «έσβησε» το πρώτο της κεράκι (εντάξει, τη βοήθησα κι εγώ λιγάκι στο φουυ). Η καλή μου φίλη @louvarigiana ετοίμασε μια υπέροχη τούρτα και έστησε (last minute κυριολεκτικά) μια "φωλίτσα" στον κήπο για το λουλουδάκι μου.

Η χαρά μας δεν περιγράφεται. Μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη εκπλήξεις, χαμόγελα, αγκαλιές, αγάπη και φως. Η ηλιαχτίδα μου βούτηξε και το ποδαράκι στην τούρτα, πασάλειψε κι εμένα με ροζ γλάσο, γενικώς το ζήσαμε. Άλλωστε 1 χρόνος είναι αυτός», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.