Ιωάννα Τούνη - Απαντάει για τα ταξίδια της και σε όσους ρωτούν: «Πού τα βρίσκει τα λεφτά; Sugar Daddy, πλούσιοι γονείς, OnlyFans ή...»

Δεν μασάει τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Μία αποστομωτική απάντηση έδωσε πριν από λίγη ώρα η Ιωάννα Τούνη σε όσους την κριτικάρουν για τα συχνά ταξίδια της ανά τον κόσμο. Θυμίζουμε πως η influencer βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, στις Σεϋχέλλες, όπου πέρασαν ονειρεμένα τις μέρες του Πάσχα, κάνοντας και τις πρώτες τους βουτιές.

Η Ιωάννα Τούνη γενικά λατρεύει τα ταξίδια και δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται μαγευτικούς προορισμούς, όταν βέβαια τής το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Από την ημέρα που την γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει γυρίσει τον κόσμο και επιστρέφει πάντα με ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και...» - Αναστάτωση σε εστιατόριο με τον Πάρη

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα κακοπροαίρετα σχόλια

Υπάρχει μία μερίδα του κοινού, ωστόσο, που βλέποντας τα συνεχή ταξίδια της βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια για τον τρόπο που βγάζει χρήματα. Η Ιωάννα Τούνη παραδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτοί βρίσκουν τον «δρόμο» για το inbox της και για διάφορες αναρτήσεις, τις οποίες και «βομβαρδίζουν» με αρνητικά σχόλια.

Φυσικά το ταξίδι στις Σεϋχέλλες δεν αποτελούσε εξαίρεση. Η Ιωάννα Τούνη έδωσε την απάντησή της στο ερώτημα που φαίνεται πως απασχολεί πολλούς: «Πάλι ταξίδι αυτή η Τούνη. Πού τα βρίσκει τα λεφτά;». Η Ιωάννα Τούνη έδωσε τέσσερις πιθανές απαντήσεις για να επιλέξουν οι followers της, με την απάντηση βέβαια να είναι ξεκάθαρη:

  • Sugar Daddy
  • Πλούσιοι γονείς
  • Only fans
  • Αυτοδημιούργητη με δύο εταιρείες

«Μόνο οι πολύ έξυπνοι και ακοπλεξάριστοι γνωρίζουν την σωστή απάντηση», έγραψε στη λεζάντα του ποστ της η Ιωάννα Τούνη.