Έμη Λιβανίου: Γενέθλια για τον σύντροφό της, και εφοπλιστή, Πέτρο Παππά - Δείτε φωτογραφία

Μία σπάνια εκδήλωση θαυμασμού από τη δημοσιογράφο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στιγμές ευτυχίας για την Έμη Λιβανίου! Ο σύντροφός της, και εφοπλιστής, Πέτρος Παππάς είχε τα γενέθλιά του, και φυσικά η αγαπημένη του ήταν στο πλευρό σε αυτή τη μεγάλη μέρα. Μπορεί η δημοσιογράφος να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Η Έμη Λιβανίου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Πέτρο Παππά να έχει μπροστά του την τούρτα των γενεθλίων του και του ευχήθηκε «χρόνια πολλά αγάπη μου». Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη μόλις δημόσια εκδήλωση θαυμασμού, καθώς τον περασμένο μήνα έκαναν την πρώτη τους δημόσια έξοδο ως ζευγάρι σε μια λαμπερή βραδιά στο μουσείο της Ακρόπολης.

Δείτε επίσης: Έμη Λιβανίου: Ερωτευμένη ξανά - Πολύ γνωστός εφοπλιστής ο σύντροφός της

Έμη Λιβανίου σύντροφος

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έμης Λιβανίου

Το Σάββατο 30/12 μετά από ρεποερτάζ που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, έγινε γνωστό πως η δημοσιογράφος βρήκε τον έρωτα ξανά.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον Πέτρο Παππά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκαν σε κοσμική έξοδο μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας.

Εκείνος είναι γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά, γεννημένος στις ΗΠΑ το 1953. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έλαβε Β.Α. στα Οικονομικά και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Αν Άρμπορ.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά και τα μυστικά του αθλήματος της σκοποβολής, καθώς η οικογένειά του έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό γενικότερα. Ο πατέρας του, για παράδειγμα, εκτός από τη σκοποβολή, έπαιξε και βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, ενώ υπήρξε σφαιροβόλος στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Ο θείος του Έλληνα πλοιοκτήτη, ο Γιάννης, χρηματιστής στην Ελβετία, ήταν και αυτός αθλητής του ακοντισμού.

Σε ηλικία 27 ετών, ο Πέτρος Παππάς συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, στο αγώνισμα του σκιτ, που είναι τα κυνηγετικά όπλα, καταλαμβάνοντας την 37η θέση. Επιπλέον, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών και μέλος του Ομίλου Φιλάθλων Κυνηγετικού Όπλου.