Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmo Arena η Silia Kapsis – Άνοιξε τη βραδιά των εμφανίσεων και εντυπωσίασε

Είναι μόλις 16 χρονών, αλλά έδειξε στόφα σταρ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmo Arena η Silia Kapsis – Άνοιξε τη βραδιά των εμφανίσεων και εντυπωσίασε

Η Κύπρος άνοιξε την βραδιά των εμφανίσεων στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision 2024. Πέρα απ' την Ελένη Φουρέιρα, που έβαλε φωτιά πριν από λίγη ώρα στο Malmo Arena της Σουηδίας, με το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018 (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), η Silia Kapsis πήρε τη σκυτάλη και κατάφερε να ξεσηκώσει τους Eurofans ανά την Ευρώπη.

Το Liar, το οποίο έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, άρεσε πολύ καθώς φαίνεται, αφού δεν έλειψαν τα ουρλιαχτά και οι ζητωκραυγές κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την εμφάνισή της. Μπορεί η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision να είναι μόλις 16 ετών, ωστόσο εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση έμπειρης σταρ του τραγουδιού και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Eurovision Silia Kapsis

Ανέβασε τη θερμοκρασία η Silia Kapsis στη Eurovision

Το λευκό σύνολο, που επέλεξε για τη βραδιά, το επιμελήθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Εξίσου εντυπωσιακοί ήταν και οι άντρες χορευτές που την πλαισίωσαν και κάποια στιγμή χόρεψαν ημίγυμνοι, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο στο Malmo Arena.

Eurovision Silia Kapsis

Μπορεί η 1η θέση στη σειρά εμφανίσεων να είναι δύσκολη, καθώς συνήθως πλαισιώνεται από τις επόμενες, ωστόσο η Silia Kapsis έθεσε δυνατή υποψηφιότητα για πρόκριση. Τα προγνωστικά των στοιχηματικών την ήθελαν στην 8η θέση. Θα τα καταφέρει τελικά;