Αγαπημένη ηθοποιός γέννησε το τέταρτο παιδί της - Φωτογραφίες από τον τοκετό μέσα στο νερό

Έχει δύο κόρες με τον ίδιο σύζυγο και έναν γιο με τον πρώτο της άντρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγαπημένη ηθοποιός γέννησε το τέταρτο παιδί της - Φωτογραφίες από τον τοκετό μέσα στο νερό

Πολλές είναι οι διάσημες εγκυμονούσες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους τους επόμενους μήνες, ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ τις χλιδάτες διακοπές της και τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά), ωστόσο μία ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες γέννησε και αυτό είναι το τέταρτο παιδί της.

Ο λόγος για την Χίλαρι Νταφ, η οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα τον περασμένο Δεκέμβρη (δείτε εδώ πώς). Έχει ήδη άλλα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Μάθιου Κόμα, δύο κόρες συγκεκριμένα, την Μπανκς, η οποία είναι 5 χρονών, και τη Μέι, που είναι 3 χρονών. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι ο 12χρονος Λούκα, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Μάικ Κόμρι.

Οι φωτογραφίες της Χίλαρι Νταφ από τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Η ανακοίνωση έγινε με φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 7/5, με στιγμές από τον τοκετό της και τις πρώτες αγκαλιές με την τρίτη κόρη της. Αποκάλυψε, μάλιστα, ποιο είναι και το όνομα που θα της δώσουν.

«Τάουνς Μέντοου Μπέιρ, τώρα ξέρουμε γιατί μας έκανε να περιμένουμε τόσο καιρό... Τελειοποιούσε αυτά τα μάγουλα!», έγραψε αρχικά η ηθοποιός στην ανάρτηση και πρόσθεσε: «Ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου εδώ και μήνες και οι τελευταίες 5 μέρες που σε γνώρισα, σε κοίταξα και σε μύρισα ήταν καθαρές στιγμές μαγείας. Όλοι σε αγαπάμε σαν να ήσουν εδώ από την αρχή ομορφιά μου. 5/3/24».