Σταματίνα Τσιμτσιλή για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Ίσως αν ο χωρισμός έχει επέλθει μήνες πριν, τώρα...»

Τα σχόλια για τις ανέμελες αναρτήσεις της ηθοποιού στις πρώτες διακοπές μετά το τέλος του γάμου της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Ίσως αν ο χωρισμός έχει επέλθει μήνες πριν, τώρα...»

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μαζί με τους φίλους της, σε προορισμό που δεν αποκάλυψε μέσα από τα social media της, ωστόσο όλες αυτές τις μέρες δημοσίευε φωτογραφίες της χαμογελαστή με μπικίνι και από τις βόλτες της (δείτε εδώ).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο για να εκφράσει τη δική της άποψη, επισημαίνοντας πως ό,τι κι αν έκανε θα προκαλούσε αντιδράσεις σε αυτή την περίπτωση, όμως τόνισε πως ίσως το διαζύγιο να είχε έρθει αρκετά πριν το ανακοινώσει το ζευγάρι και γι' αυτό να είναι πιο ήρεμη πια η ηθοποιός.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις ανέμελες αναρτήσεις της Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

«Πολύ χαρούμενη κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Το λέω γιατί είναι οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μετά την ανακοίνωση. Πάντως είναι γεγονός, επειδή δεν ξέρουμε πολλά από όσα συμβαίνουν, δηλαδή αν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και μήνες και απλά προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο ενδεχομένως να επανασυνδεθεί, ίσως και γι’ αυτό νιώθει τόσο άνετα να είναι εξωστρεφείς. Γιατί αλλιώς, το να είναι τόσο νωπό κάτι σε σχέση με πότε το μάθαμε εμείς και να είναι τόσο καλά… Ίσως όμως περνάει και ένα μήνυμα ότι κάθε τέλος είναι και μία αρχή κι εγώ αντιμετωπίζω αυτή την αρχή με πολύ χαμόγελο και χαρά», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Ξέρεις τι νιώθω; Ότι καμιά φορά στη φωτογραφία είναι αυτό που λες "φοράς και το καλύτερό σου χαμόγελο". Δηλαδή θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση σε όλα αυτά και ίσως αν ο χωρισμός έχει επέλθει μήνες πριν όντως τώρα χαμογελάς. Αν ήταν κάτι που έγινε χθες, προχθές, δε μπορείς να είσαι τόσο... Δε θα ανέβαζε φωτογραφίες, θα λέγαμε δεν ανεβάζει. Αν ανέβαζε σκυθρωπή, θα λέγαμε ότι παριστάνει στενοχωρημένη...».

Δείτε επίσης: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της - Το παρελθόν της πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο