Breakfast@Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Σαν ψέμα είναι που σε βλέπω εδώ μπροστά μου»

Δεν το πίστευε ούτε ο σύζυγός της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Breakfast@Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Σαν ψέμα είναι που σε βλέπω εδώ μπροστά μου»

Η Ελένη Χατζίδου την εβδομάδα πριν το κλείσιμο του Breakfast at Star για το Πάσχα δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, κι αυτό γιατί πριν από μέρες είχε πέσει και από το τράνταγμα δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τον αυχένα της και έπρεπε να παραμείνει σπίτι για να αναρρώσει, να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει την θεραπεία της.

Το πρωί της Τετάρτης 8/5 ωστόσο, επέστρεψε στον αέρα, μπήκε στο πλατό πιασμένη χέρι χέρι με τον Ετεοκλή Παύλου, χορεύοντας το τραγούδι της Silia Kapsis με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στην φετινή Eurovision (δείτε εδώ το παρελθόν της), γεμάτη ενθουσιασμό.

Τα πρώτα λόγια του Ετεοκλή Παύλου για την επιστροφή της Ελένης Χατζίδου στο Breakfast at Star

Ο σύζυγός της, μάλιστα, ο οποίος δεν πίστευε πως έφτασε η στιγμή της επιστροφής της, είπε χαρακτηριστικά: «Σαν ψέμα είναι που σε βλέπω εδώ μπροστά μου Ελένη μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά στην υγεία σου. Της τα έχω πει στο σπίτι, δεν είναι ότι δεν της τα έχω πει, αλλά και τηλεοπτικά πρέπει να δοθεί αυτός ο διάλογος».

Το ταξίδι που ακυρώθηκε και η ανακοίνωση που είχε κάνει για την υγεία της

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το πρόβλημα που είχα με τον αυχένα επιδεινώθηκε. Είχαμε κλείσει ένα φανταστικό ταξίδι που το ονειρευόμασταν όλοι καιρό και δυστυχώς χρειάστηκε να το ακυρώσουμε, αλλά πραγματικά το μόνο σημαντικό είναι να είμαστε καλά και να είμαστε με τους αγαπημένους μας, οπουδήποτε και αν είναι αυτό. Αν δεν είχα την οικογένεια μου πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα… Σαν την υγεία δεν έχει! Καλό Πάσχα σε όλους», έγραφε αρχικά στο βίντεο που δημοσίευσε πριν το Πάσχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε επίσης, μεταξύ άλλων:

«Κάνω θεραπεία, παίρνω παυσίπονα και διάφορα τέλος πάντων. Είμαι λίγο καλύτερα, παίζουμε με το Μελιτάκι. Η αλήθεια είναι ότι πονάω αρκετά. Είναι αυτό το θέμα με τον αυχένα που με ταλαιπωρεί. Οπότε ξανά μανά θεραπεία, ξανά φυσιοθεραπείες. Ο Θεός βοηθός, οπότε εδώ Αθήνα θα είμαστε».