Eurovision 2024: Η χειρότερη θέση κοστίζει 233 ευρώ - Πόσο κάνει ένα εισιτήριο για να την δεις από κοντά;

Αστρονομικά τα ποσά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Η χειρότερη θέση κοστίζει 233 ευρώ - Πόσο κάνει ένα εισιτήριο για να την δεις από κοντά;

H Eurovision 2024 είναι γεγονός και ήδη προβλήθηκε ο Α ημιτελικός όπου έκανε χαμό στην ΕΡΤ με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε. Διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης 7/5 και 10 χώρα προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου 11/5.

Την Πέμπτη 9/5 θα πραγματοποιήθηκε και ο Β ημιτελικός, όπου η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για τον τελικό.

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για να δει κανείς Eurovision από κοντά

Για μια θέση κάτω από το stage τα εισιτήρια κυμαίνονται από 385 ευρώ έως 1.818 ευρώ. Για τη θέση lower tower όπου μπορείς να κάτσεις από 233 ευρώ (απλό περιορισμένης ορατότητας) έως 3.635 ευρώ (gold πλήρης ορατότητας). Για τις θέσεις Upper Tier από 331 ευρώ έως 2.180 ευρώ.

Αυτές είναι οι πρώτες 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό

Οι Eurofans περίμεναν με ανυπομονησία να δουν όλες τις εμφανίσεις της διοργάνωσης πριν ψηφίσουν τη δεκάδα που περνάει στον τελικό 15 χώρες έδωσαν τη μάχη τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, ωστόσο μόνο 10 είναι αυτές που παίρνουν το χρυσό εισιτήριο. Στο τέλος της βραδιάς οι παρουσιάστριες της βραδιάς, Petra Mede και Malin Åkerman ανακοίνωσαν τις δέκα χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό:

Σερβία

Πορτογαλία

Σλοβενία

Ουκρανία

Λιθουανία

Φινλανδία

Κύπρος

Κροατία

Ιρλανδία

Λουξεμβούργο