Δέσποινα Βανδή: «Α, μάλιστα! Θα...» - Οι λέξεις που ψέλλισε και αποχώρησε άρον άρον όταν ρωτήθηκε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Έκανε δηλώσεις άνετη μέχρι που έφτασαν σε αυτό το σημείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Α, μάλιστα! Θα...» - Οι λέξεις που ψέλλισε και αποχώρησε άρον άρον όταν ρωτήθηκε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα μαζί, στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματα και τις βόλτες τους με το κότερο), ωστόσο εκείνη έπρεπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι μπήκε στο αεροπλάνο.

Στο αεροδρόμιο κατά τον γυρισμό της την συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος της έκανε κάποιες ερωτήσεις και για τα επόμενα σχέδιά της όσον αφορά στο τραγούδι και τη μουσική, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Όταν, όμως, έφτασε στο σημείο για το δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της (δείτε το εδώ), έφυγε άρον άρον.

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή σε ερώτηση για το δαχτυλίδι - δώρο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Είμαι καλά, ξεκούραστη. Τη λατρεύω τη δουλειά μου! Ετοιμάζω νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, θα είμαστε μαζί. Προηγείται ένα καλοκαίρι που θα κάνω κάποιες μεγάλες συναυλίες για τα 30 μου χρόνια. Μεγαλώσαμε, γίναμε 30 χρονών μουσικά. Αν με ρωτάς θα λέω έγινα 30. Θα κάνουμε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους Kings και τον Mente Fuerte. Πολύ όμορφα!», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Στο Just The 2 of Us θα με ξαναδείτε. Διακοπές θα κάνω συνδυαστικά. Θέλουμε λίγες διακοπούλες γιατί έρχεται χειμώνας βαρύς».

Για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, ανέφερε: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος, να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πάρα πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε σου λέω».

Στο τέλος, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε πώς αντιδρά για όσα γράφονται για το μονόπετρο και τις φήμες για γάμο, είπε απλώς: «Α, μάλιστα...Θα χαμογελάσω και θα φύγω» και έστριψε όντως και αποχώρησε.