Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη: «Φεύγεις τόσο άκαιρα και άδικα» - Η σιωπηλή μάχη που έδινε

Η συγκινητική ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Τετάρτη 8/5 ανακοινώθηκαν οι θάνατοι δύο αγαπημένων ηθοποιών. Ο ένας είχε διαγνωστεί με καρκίνο χοληδόχου κύστης (δείτε εδώ ποιος είναι), ενώ η δεύτερη έπασχε επίσης από καρκίνο. Ο λόγος για την Ιφιγένεια Αστεριάδη, η οποία ήταν μόλις 57 ετών.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και αυτός είναι ο λόγος που άφησε την τελευταία της πνοή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Κακλέας μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι Ιφιγένεια...», ενώ ανάρτηση για να την αποχαιρετήσει έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της Ιφιγένειας Αστεριάδη

«Αυτό κι αν είναι θλιβερό νέο έφυγε από κοντά μας ένα πανέμορφο γλυκύτατο πλάσμα, μία σημαντικότατη ηθοποιός μία αγαπημένη μας φίλη, μία γλυκιά ύπαρξη που δύσκολα θα ξαναγεννηθεί τέτοια… Η αγαπημένη μας Ιφιγένεια Αστεριάδη με την οποία τόσα πολλά μας έχουν συνδέσει με τις παραστάσεις που παίξαμε μαζί, βασικό στέλεχος της ομάδας “Θέαμα” του Γιάννη Κακλέα που μαζί περάσαμε τόσες συγκινήσεις, χαρές και πίκρες…Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το αναπάντεχο κακό κι ο πόνος μας μεγάλος… Γλυκό μου κοριτσάκι που με άκουγες τόσες φορές να σου λέω τα μυστικά μου….Καλό ταξίδι…Φεύγεις τόσο άκαιρα και άδικα. Η φώτο από την ιστορική παράσταση του ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΥ ” Καπέλο από ψάθα Ιταλίας”», έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.