Βίκυ Κάβουρα: Με εξώπλατη και εντελώς εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα - Βόλτα στα μαγαζιά στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα περιμένει στο επόμενο διάστημα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα! Η ηθοποιός λοιπόν και ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναμένουν πως και πως να κρατήσουν την κόρη τους στην αγκαλιά τους.

Τι και αν η εγκυμονούσα είναι σε προχωρημένη κύηση δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της στον 9ο μήνα. Η γυμναστική μάλιστα αποτελεί μια συνήθεια για τη Βίκυ Κάβουρα, που δεν σταματάει ούτε και ετοιμόγεννη που είναι (δείτε την εδώ).

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Διπλή χαρά στο σπίτι που μένει με τον Γιώργο Τζαβέλλα - Ο χορός στο baby shower μπροστά από την πισίνα και η τούρτα υπερπαραγωγή

Η βόλτα της Βίκυς Κάβουρα στα μαγαζιά λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας και μάλιστα απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά να περπατάει με σακούλες στα χέρια. Μέσα από το ρούχο που επέλεξε η ίδια δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την κοιλίτσα της, που έχει φουσκώσει ιδιαίτερα.

Βίκυ Κάβουρα - εγκυμοσύνη
Βίκυ Κάβουρα - Μαγαζιά
Βίκυ Κάβουρα - Ψώνια

Βίκυ Κάβουρα - εγκυμοσύνη -  κοιλίτσα

Οι λιγούρες λίγο πριν γεννήσει

Την Μεγάλη Πέμπτη 2/5, η Κάβουρα αποκάλυψε πως την έπιασε η επιθυμία να φάει πολλά φρούτα. Ξεκίνησε με φράουλες, όμως λίγο αργότερα συνέχισε με καρπούζι, το οποίο ανακάτεψε με αλμυρό φαγητό. Ούτε η ίδια δεν περίμενε ποτέ πως θα το συνδύαζε με... αρακά, ωστόσο έριξε το φταίξιμο στην εγκυμοσύνη.

Ό,τι και να τρώει, βέβαια, στην πορεία το "καίει" στο γυμναστήριο, αφού δεν έχει σταματήσει λεπτό να γυμνάζεται όλους αυτούς τους μήνες, γι' αυτό και τα κιλά τα παίρνει μόνο το μωρό της και όχι εκείνη. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα μιλάει από μόνη της.

Βίκυ Κάβουρα λιγούρες εγκυμοσύνης