Ιωάννα Μαλέσκου: Η ενός έτους κόρη της την είδε πρώτη φορά στην τηλεόραση - Η αντίδρασή της στην πρεμιέρα του Tv Queen

«Άκουσε τη φωνή μου, με είδε και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
imaleskou - Instagram
imaleskou - Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star με την παρουσιάστρια του Tv Queen να σχολιάζει σε πρώτη φάση την εμπειρία της από το νέο ριάλιτι του Open και την επιστροφή της στην παρουσίαση μετά τη γέννηση της κόρης της.

Πριν από ένα χρόνο η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μητέρα και έτσι η ίδια αποφάσισε να βιώσει την εγκυμοσύνη της αλλά και τον πρώτο χρόνο με το παιδί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα τηλεοπτικά πλατό.

Η επαναφορά της στα τηλεοπτικά ήταν ομαλή με την ίδια να εξηγεί, πως βιώνει αυτές τις ώρες που απουσιάζει από σπίτι και την κόρη της. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε μάλιστα η αποκάλυψη σχετικά με το πως αντέδρασε η μικρή της όταν την είδε στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Το παιδί δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την απόκτηση της κόρης της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το Tv Queen και την κόρη της

«Έφυγε η αγωνία της αρχής. Τώρα και κάθε live θα είναι και ένα διαφορετικό στοίχημα με τον τηλεθεατή», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου για το Tv Queen.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της: «Ένας χρόνος...Σαν ψέμα μου φαίνεται ,σαν ψέμα γιατί ήταν τόσο έντονο από την ημέρα που ήρθε στη ζωή μας, αλλά και ταυτόχρονα έχω μια αίσθηση σαν να ήταν πάντα στη ζωή μου, σαν να έχω μεγαλύτερο παιδάκι. Με είδε, στο προηγούμενο live, στην πρεμιέρα μου που είχα και την αγωνία γιατί θα έλειπα και πιο πολλές ώρες. Βάλανε να δούνε λίγο - γιατί γενικότερα δεν βλέπει τηλεόραση - άκουσε τη φωνή μου, με είδε και άρχισε το παιδί να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαι μαζί της. Όταν με ακούει και δεν είμαστε μαζί την πιάνει ένα τέτοιο πράγμα».